Ad Banner

Film og serier

Oscar, Bodil eller Robert? Margot Robbie er gravid med sin Ken

Foto: Jorge Nunez/ZUMA Press Wire/REX/Shutterstock

Af Kasper Rasmussen
8 juli, 2024

Barbie-stjernen Margot Robbie er gravid, og hun skal være mor for første gang. Arkaden siger hermed STORT tillykke!

Den 34-årige australske skuespillerinde Margot Robbie har gået glip af en Oscar tre gange, og havde hun været født og opvokset i vores lille Danmark, kunne hun sikkert have høstet masser af Bodil’er og Robert’er.

Ingen har hun dog modtaget endnu, men nu ser det anderledes ud på privatfronten.

For Barbie-stjernen Margot Robbie er nemlig gravid, og hun skal være mor for første gang. Det bekræfter flere unavngivne kilder over for People.

Robbie skal have barnet sammen med ægtefællen, filmproduceren Tom Ackerley, som hun har været gift med siden 2016.

People har forsøgt at få en kommentar fra repræsentanter for både Margot Robbie og Tom Ackerley i forhold til graviditeten, men det har i skrivende stund ikke været muligt.

Arkaden ønsker hermed den strålende skuespillerinde held og lykke i fremtiden med en lille ny Oscar, Bodil eller Robert.

Som det kan ses på klippene, er hun ikke helt uerfaren i en graviditets forstadie:

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.

© Copyright - arkaden.dk