Ad Banner

Nyheder

Otte kæmpe Five Nights at Freddy’s nyheder på en gang

Foto: @FNAF_ScottGames

Af Emma Stella
23 juni, 2024

Over otte dage, vil der blive annonceret / udgivet otte forskellige ting

I anledning af Five Nights at Freddy’s (FNaF) 10-års jubilæum, har Scott Cawthon posted dette opslag på mediet X, hvor han viser FNaF’s august lineup frem. Det starter den 1.- og slutter den 8. august, hvor der hver dag vil blive udgivet et spil / demo, eller der bliver annonceret en stor nyhed.

I opslaget kan vi se, at det første der bliver annonceret, er den fulde udgivelse af MyPopgoes. Det er et fanspil, der er en del af The Fazbear Fanverse Initiative, som er et projekt af Five Nights at Freddy’s skaberen Scott Cawthon. Projektet går ud på at Cawthon samarbejder med forskellige FNaF fan-game udviklere, og finansier dem for deres arbejde.

Den 2. august vil der komme The Joy of Creation remake Demo. Dette spil er også en del af The Fazbear Fanverse Initiative. Den gamle version af The Joy of Creation kan spilles gratis på Steam, og er set som en af de bedste FNaF fan-games.

Til den 3. udkommer der et gratis VIP – Interaktiv roman. FNaF serien har mange noveller og romaner til sit navn, men ikke en interaktiv roman, før nu.

Til den 4. august kommer der et Steel Wool annoncering. Steel Wool er spilstudiet bag de 3 VR-spil; FNaF: Help Wanted, FNaF: Help Wanted 2 og DLC’en Curse of Dread Bear, de har også lavet FNaF: Security Breach og DLC’en dertil Ruin. Der går rygter om at de måske annoncere et Fall Fest spil, da studiet har hentydet til det i tidligere spil, og fordi studiet har været meget vokal omkring, at de gerne vil lave et spil der går tilbage til begyndelsen.

Fall Fest plakat i en af de andre FNaF spil. Foto: FuhNaff

Næst på listen, kommer det andet Scott Cawthon Interview med Dawko. Cawthon er ikke så glad for at blive interviewet, derfor sker det meget sjældent. Det tidligere interview med Dawko udkom den 8. august 2018. Den gang blev der afsløret en masse spænende ting, som stadig den dag i dag, bliver snakket om blandt fansene.

Den mest mystiske nyhed på listen, nemlig den 6. august bliver der annonceret et collab. Med hvem er ikke sikkert, men community’et tror at det måske er et samarbejde med Fortnite, da Fortnite venter en opdatering lige præcist den dato. Opslaget her, er fra før FNaF annonceringsopslaget.

Forventet opdatering til Fortnite den 6. august

Til den 7. kommer der et Five Laps at Freddy’s Demo udviklet af Clickteam, som spekuleres til at være et racerspil med FNaF karakterer, da Clickteam har udgivet billeder til et nyt spil der godt kunne ligne FNaF World 2, men også et racerspil.

Billede posted på ClickTeams profil på X, som giver racerspil vibes.

Sidst men ikke mindst, kommer der et Five Night’s at Freddy’s: Into the Pit spil, den 8. august, som er et 2D pixel art style-spil, som bliver udviklet af studiet; Mega Cat Studios. Spillet er baseret på novellen “Into the Pit”, fra den første Fazbear Frights bog, ved samme navn.

Ikke nok med at dette, står der i opslaget at der måske også kommer nogle FNaF film nyheder. Den 26. oktober 2023 udkom den første film i serien ud af tre, den første anmeldelse kan læses her: Five Nights At Freddy’s-anmeldelse – Jammerlig undskyldning for at avle på en gaming-franchise

Annonceringen af de tre film, blev ved et uheld afsløret af skuespilleren Matthew Lillard i et interview med WeeklyMTG podcast.

Der står også til sidst i opslaget, at denne liste måske kommer til at ændre sig, men uanset hvad bliver august fuldt med masser Five Night’s at Freddy’s indhold.

FuhNaff / John snakker om nyheden

Om skribenten:

Emma Stella – Skribent & Anmelder

Emma går til dagligt i gymnasiet og elsker at skrive. Hun er vild med spil og film på grund af historierne, men især spil, fordi man er tvunget til at integrere med historien, der bliver fortalt. Mest er hun til singleplayer, historiedrevet og stealth spil, men er altid klar på at afprøve nye spil.

© Copyright - arkaden.dk