Ad Banner

Nyheder

PlayStation Plus: De månedlige spil i juli

Foto: PlayStation.com

Af Lau Mellemgaard Eskildsen
27 juni, 2024

Is, samarbejde og masser af loot

Så er det tid til at se nærmere på de spil, som PlayStation Plus-medlemmer kan glæde sig til i juli. Næste måned byder på tre spændende titler, der dækker forskellige genrer og giver os vidt forskellige spiloplevelser.

Borderlands 3

Borderlands 3 er et actionfyldt skydespil, hvor du kan udforske en stor, åben verden fyldt med skøre karakterer, masser af våben og farverige fjender. Spillet blander den karakteristiske Borderlands-humor med kaotisk action, og selvom spillet muligvis ikke når samme højder som forgængerne, så er der stadig mange timers morskab at hente i Borderlands 3.

NFL 24

Er du tosset med sport, så kunne NHL 24 være ideelt for dig. Du kan spille som dine yndlingshold og udføre fede tricks på isen. Med lækker grafik og realistisk gameplay føles det næsten som at være med i en rigtig kamp. Næsten.

Among Us

Among Us er et populært multiplayer-spil, hvor du og dine venner skal samarbejde for at fuldføre opgaver på et rumskib. Men pas på! Der er bedragere blandt jer, som forsøger at sabotere missionen. Among Us er blevet lidt af et fænomen, og nu kan du selv prøve det som en del af PS Plus.

Du kan hente spillene fra den 2. juli til den 5. august, og spille dem, så længe du har et aktivt PlayStation Plus-abonnement.

Lau Mellemgaard Eskildsen – Skribent & Anmelder


Lau er uddannet skolelærer med speciale i kulturfag, og er skribent på et af Danmarks største gaming-communities, Det Danske Gaming Forum. Fallout 3 ændrede hans liv, og lige siden har han haft en forkærlighed for action-RPG spil. Dystopiske narrativer har desuden hans store interesse, og han nyder at nørde rundt i gaming-verdenens eksistentialistiske fortællinger

© Copyright - arkaden.dk