Ad Banner

Nyheder

Populær Capcom klassiker får ansigtsløft

Foto: Gamespot

Af Kasper Pedersen
27 juni, 2024

Gør dig klar til endnu en zombie-klassiker, der rejser sig fra de døde

Zombier er mega populære monstre. De hjernedøde (og spisende) udøde har i årtier skabt skræk og rædsel på skærmene i både hjemmet og biograferne. Det er der mange studier, som har tjent en god skilling på, og når det kommer til spilverdenen, er der nok ikke nogen, der har tjent så meget på monstrene, som Capcom har.

Mest kendt for Resident Evil-IP’en, har studiet tjent milliarder på survival-horror serien der startede tilbage i 1996 med den simple titel; Resident Evil (eller “Biohazard” som det hed i Japan). Capcom har efterhånden mange franchises under sig, der spænder på tværs af mange genrer. Der er dog endnu en IP, som gør brug af zombier som fjender, dog på en mere humoristisk måde, der sjældent snakkes om, skønt den også har solgt millioner af eksemplarer.

Dead Rising-serien er kendt for at levere zombier i tusindevis, der kan dræbes på mange forskellige måder, med et våbenarsenal der grænser sig til det absurde. Det hele startede, sjovt nok, med det titulære Dead Rising fra 2006, hvor man spillede freelancer journalisten, Frank West, der er på jagt efter den gode historie, og efter at den fiktive by Willamette, Colorado, bliver besat af zombier, springer han (bogstaveligt talt) ud i det med start på taget af et supermarked.

Hvad enten man har prøvet det oprindelige spil eller ej, så har der efterhånden været rig mulighed for at dyppe tæerne i det vilde zombie-slagteri, da der kom en HD-remaster til mere nutidige konsoller i 2016. Hvis det er gået under ens radar, er der stadig håb, for Capcom har for nyligt lanceret en såkaldt “Teaser Trailer” for Dead Rising: Deluxe Remaster.

Det ser ud til at den zombie-smadrende journalist, Frank West, snart får en genoplivning. Kilde: YouTube

Traileren er en kort opsummering af seriens popularitet, for så at give et udsnit af introen, hvor man bliver introduceret for Frank West, der ankommer til Willamette via. helikopter. Mange har allerede kommenteret på Frank’s stemme, oprindelig lagt af Terrence J. Rotolo (stuntman), som værende forkert, og hans udseende er heller ikke blevet taget særlig godt imod.

Ikke desto mindre står titlen til at udkomme en gang i år.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk