Nyheder

Portal 2 får prequel skabt af fans

Af Daniel Kaae
21 november, 2023

En masse gratis indhold er på vej til den 13 år gamle titel.

For omkring 13 år siden udkom Portal 2. Den populære spilserie er især kendt for sit innovative gameplay, samt en uforglemmelig karakter i form af GLaDOS, supercomputeren som kaster spilleren ud i den ene udfordring efter den anden.

Fans af spillet har nu skabt deres egen prequel, som udkommer i starten af næste år. Tilføjelsen har 40 nye baner, nye karakterer og foregår før begivenhederne i Portal 2. Der vil derudover også være nye stemmeskuespillere, og nye typer gameplay.

Valve har været ude og vise sin støtte til denne titel, som har fået navnet Portal: Revolution. Historien går ud på, at du som spiller skal hjælpe med at restaurere ‘Aperture Science’ faciliteterne, så det er lige så pænt som det var engang, før begivenhederne i det første Portal spil førte til total ødelæggelse.

Valve har officielt godkendt udgivelsen til at komme på Steam, og det er spændende om dette fanskabte passionsprojekt kommer til at udvide spilseriens univers med lore, som vil indgå i fremtidige spil.

Se traileren her:

Portal: Revolution bliver en gratis tilføjelse til Portal 2, som man skal eje på Steam for at få adgang til det nye indhold. Portal: Revolution udkommer d. 5. januar, 2024.


© Copyright - arkaden.dk