Nyheder

Predator: Hunting Grounds gør sit indtog på Xbox senere i 2024

Foto: IllFonic

Af Kasper Hansen
29 marts, 2024

Den PlayStation 4 eksklusive titel lander senere i 2024 og udviklerne har flere ting i støbeskeen

Gameplay trailer af Predator: Hunting Grounds

I april 2020 gjorde Predator: Hunting Grounds sin højt profilerede debut på PlayStation 4 og PC, og nu annonceres det med stor fanfare, at spillet endelig vil finde vej til Xbox Series X og Xbox Series S senere på året. Ydermere kommer der også en PS5 version.

Predator: Hunting Grounds blev oprindeligt udgivet af Sony Interactive Entertainment, men nu er rettighederne blevet overdraget til IllFonic og 20th Century Games.

Udvikleren IllFonic stod i går frem i en press release og afslørede denne længe ventede udvikling, samtidig med at de løftede sløret for omfattende planer om at forbedre gameplayet og tilføje spændende DLC-indhold i løbet af det kommende år.

Dette spil har en stærk, entusiastisk spillerbase og et vokalt fællesskab, der gerne vil se spillet opdateret og støttet. Nu hvor IllFonic selv udgiver spil, vidste vi, at vi skulle få Predator: Hunting Grounds tilbage. Vi vidste, at vi skulle komme tilbage til Chopperen!

Charles Brungardt CEO af Illfonic i en press release

Ikke ligefrem et win for Xbox

Desværre har Predator: Hunting Grounds ikke formået at imponere alle kritikere, selvom det nu får mulighed for at vinde nye hjerter på Xbox-platformen. Spillet har modtaget beskedne Metacritic-scores på henholdsvis 56 for PS4 og 62 for PC.

Ikke desto mindre har tiden bevist sig at være en ven for Predator: Hunting Grounds, da Steam-versionen nu nyder en overvejende positiv gennemsnitlig bedømmelse. Derfor kan der bestemt være grund til at genbesøge dette spil, når det lander på Xbox Series X og Xbox Series S senere i 2024.


Om skribenten:

Kasper Hansen – Skribent & Anmelder


Kasper har tidligere været skribent og anmelder for GamersLounge. De kompetitive spil som FIFA, Hearthstone og Call Of Duty-serien er nogle, han bruger mange timer på. men via en voksende passion har han også skabt en stor kærlighed til historiedrevne spil – særligt AAA-spil.

© Copyright - arkaden.dk