Nyheder

Projekt Black Budget fra PUBG Studios udgives tidligere end forventet, siger udgiveren Krafton

Af Kasper Hansen
20 november, 2023

Andre spil opført som "store pipeline-titler" inkluderer "Det Næste Subnautica", der forventes at blive udgivet i første halvdel af 2025, og Projekt Gold Rush, et action-eventyr sandkasse-spil af Vector North, der er planlagt til at ankomme omkring samme tid.

Projekt Black Budget kom først frem i en anden Krafton-finansrapport tidligere på året og blev beskrevet som et projekt, der skulle “udfordre os selv for at popularisere skydespilgenren baseret på vores erfaring med PUBG-produktion og -service”.

Nu er det opført under Kraftons “Store pipeline-titler”, og Projekt Black Budget fører listen an og bekræfter, at spillet er under udvikling hos PUBG Studios og sigter mod lancering i anden halvdel af 2024.

Det ser også ud til, at skydespillet kommer til konsoller samt pc-platforme, selvom konkrete detaljer endnu ikke er blevet afklaret.

Krafton er klar til at lancere sit første canadiske AAA-spilstudie. Ledet af den tidligere Ubisoft-spildirektør, Patrik Méthé – en fremtrædende skikkelse med over 20 års erfaring i ledelsesroller på nogle af verdens mest kendte franchises – har studiet til hensigt at ansætte 150 personer over de næste tre år, herunder stillinger inden for animation, programmering og HR.


Om skribenten:

Kasper Hansen – Skribent & Anmelder


Kasper har tidligere været skribent og anmelder for GamersLounge. De kompetitive spil som FIFA, Hearthstone og Call Of Duty-serien er nogle, han bruger mange timer på. men via en voksende passion har han også skabt en stor kærlighed til historiedrevne spil – særligt AAA-spil.

© Copyright - arkaden.dk