Ad Banner

Nyheder

Rapport afslører: Call of Duty kommer snart til Game Pass

Af Kasper Pedersen
10 juli, 2024

Men nok ikke den de fleste havde håbet på

“Hvornår kommer de store Activision Blizzard titler på Xbox Game Pass?”- Sådan er der nok mange der har tænkt, siden Microsoft fuldførte deres store opkøb af Activision Blizzard King tilbage til sidste år. Siden da, har spillere fået det hæderligt modtaget Diablo IV på Game Pass, hvor det har klaret sig ganske godt.

Men hvad med de andre titler? Det blev for nyligt rygtet, at titler som Crash Bandicoot og Spyro snart skulle slutte sig til Xbox store abonnementsservice, og nu er der kommet yderligere kilder på, at den længe ventet Call Of Duty langsomt bliver rullet ud på platformen- Men nok ikke med den titel som særligt mange havde håbet på.

Ifølge interne kilder fra nyhedssitet, Insider-Gaming, skulle det første spil nemlig være det seneste Call Of Duty: Modern Warfare III fra 2023. Selv den ret pålidelige redaktør fra Windows Central, Jez Cordon, bakker op om dette og skriver det stemmer overens med egne informationer.

Jez Cordon fra Windsows Central bekræfter Inside-gamings rapport om Call of Duty på Gamepass. Kilde: X

Call of Duty: Modern Warfare III har i skrevne stund en metacritic score på 56 blandt kritikkere, men noget så lavt som 21 blandt spillere. Så det kan ikke siges at være den titel, som de fleste havde set frem til. Selv hos Arkaden fik spillet en hård modtagelse, som kan ses nedenfor.

Den præcise dato for spillet på Game Pass vides ikke, men det skulle allerede komme senere på denne juli-måned.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk