Ad Banner

Nyheder

Rygte: Concord vil kræve PSN for multiplayer

Foto: Firewalk Studios

Af David Darville
5 juni, 2024

Der er for nylig dukket rygter op om, at det kommende spil Concord vil kræve et PlayStation Network (PSN) abonnement for at kunne spille multiplayer.

Ifølge Gamerant siger rygter, at spillet muligvis vil følge i fodsporene af titler som Helldivers 2, der også kræver et aktivt PSN-abonnement for online funktioner.

Rygterne stammer fra en anerkendt leaker, billbil-kun, som skriver for Dealabs, at PC-udgaven af Concord yderligere vil kræve en PSN-konto for at kunne spille imod andre. Da PSN er ikke tilgængeligt i mere end 170 lande verden over, og billbil-kun siger, at Concord derfor ikke vil blive solgt på PC-platforme i disse regioner, hvilket gør det umuligt at spille for mange interesserede.

Sony havde oprindeligt besluttet, at PC-udgaven af Helldivers 2 skulle kræve en PSN-konto, men trak det tilbage. Sony nævnte også, at dette er en beslutning, som fremtidige eksklusive titler vil have som krav.

Som med alle rygter, er det vigtigt at tage dem med et gran salt. Indtil der kommer en officiel udmelding fra udviklerne eller PlayStation, kan vi kun spekulere på, om Concord virkelig vil kræve PSN for multiplayer.

David Darville – Skribent & Anmelder


David har en Master i IT-ledelse, hvor digitalisering var et af de primære interessepunkter i hans uddannelse. Han har også en baggrund som skribent hos Det Danske Gaming Forum. Han excellerer især inden for FPS-spil som Warzone, men hans hjerte banker for udfordringerne i Soulslike-genren. Med en controller i hånden siden den første Nintendo blev tilsluttet familiens gamle 28” billedrørs-TV, brænder hans passion for at udforske gaming-universet stadig stærkt.

© Copyright - arkaden.dk