Nyheder

Saber Interactive CEO fortæller at KOTOR Remake er i live og i god behold 

Foto: Saber Interactive

Af Lasse Rasmussen
3 april, 2024

Dog ser det ud til vi må væbne os med tålmodighed før vi ser mere til det

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake har været under udvikling i mange år og genoplivet undervejs. Spillet blev annonceret tilbage i 2021 og har været i flere forskellige udvikleres hænder. Vi har stadig ikke set noget til projektet siden dens annoncering, men nu har vi endelig en officiel udmelding fra Saber Interactive. 

IGN har snakket med CEO Matthew Karch som siger at Saber tog KOTOR med sig da de splittede fra Embracer Group og at spillet stadig er under aktiv udvikling.

Foto: Fra PlayStation Showcase 2021

“It’s clear and it’s obivous that we’re working on this.” fortæller han “It’s been in the press numerous times. What I will say is that the game is alive and well, and we’re dedicated to making sure we exceed consumer expectations.” 

Karch vil ikke uddybe i flere detaljer, men i et invester møde efterfulgt af bruddet mellem Saber og Embracer, var Embracer CEO Lars Wingefors ude og kommentere på at KOTOR Remake “may still be a long way away”. Spillet var under udvikling hos Aspyr i tre år, men blev derefter sat på pause grundet “lack of progress” og nu genoplivet af Saber Interactive. Der har været meget få officielle udmeldinger siden. 

Lasse Rasmussen – Skribent & Anmelder


Lasse lever og ånder for film, spil og tv-serier, og elsker at formidle det. Han er en ung purk, der har taget sine første skridt ind i medieverdenen, som har fascineret ham siden han for første gang fik en PlayStation 2-kontroller i hånden og en Nintendo DS ved siden af sig.

© Copyright - arkaden.dk