Nyheder

GTA VI kommer i 2025! Se traileren her!

Af Lau Mellemgaard Eskildsen
5 december, 2023

Efter mere end et årtis venten får vi nu endelig en smagsprøve på det kommende storspil fra Rockstar

Den seneste uge har været fyldt med spændende nyheder om Rockstars kommende storspil, GTA VI. Fredag den 1. december fik vi omsider en konkret dato og klokkeslæt for den længe ventede trailer til spillet. Samtidig bekræftede Rockstar med et enkelt billede, at Florida, som forventet, bliver spillets primære lokation. 

Dagen efter kom det første læk af gameplay samt yderligere informationer om spillet, heriblandt at spillets kort vil være dobbelt så stort som i GTA V, og at der vil være flere større byer, hvor det vil være muligt at gå ind i 70 procent af alle bygningerne. Det lader til, at det er sønnen til en af Rockstars ansatte, der står bag lækagen. 

Traileren til spillet er nu offentliggjort. Selvom traileren var planlagt til at have verdenspremiere tirsdag kl. 15.00 dansk tid, blev den udgivet allerede lidt over midnat. Årsagen til, at Rockstar har frigivet traileren før det planlagte tidspunkt, er ikke kendt i skrivende stund.

Traileren afsluttes med et udgivelsesvindue: GTA VI kommer i 2025!

Du kan se traileren her:

Lau Mellemgaard Eskildsen – Skribent & Anmelder


Lau er uddannet skolelærer med speciale i kulturfag, og er skribent på et af Danmarks største gaming-communities, Det Danske Gaming Forum. Fallout 3 ændrede hans liv, og lige siden har han haft en forkærlighed for action-RPG spil. Dystopiske narrativer har desuden hans store interesse, og han nyder at nørde rundt i gaming-verdenens eksistentialistiske fortællinger

© Copyright - arkaden.dk