Nyheder

Silent Hill 2 remake: Bloober Team beder om tålmodighed med udviklingen!

Af David Darville
27 november, 2023

Bloober Team, udviklerne bag det længe ventede Silent Hill 2 remake, har udtalt, at spillets udvikling skrider planmæssigt frem og opfordrer fans til at bevare tålmodigheden.

Teamet forklarer, at manglen på nyheder primært skyldes Konami, som står for spillets markedsføring. På grund af deres aftale med Konami, kan Bloober Team ikke dele flere detaljer endnu, men de understreger, at de er godt på vej med udviklingen​​.

Blooper Team udmelding på X

Spillet vil bruge Unreal Engine 5, hvilket lover imponerende visuelle oplevelser. I oktober delte teamet de indledende systemkrav for PC, hvor en NVIDIA RTX2080 skulle kunne køre spillet i 1080p/High/30fps. Dette fremhæver, hvor krævende Unreal Engine 5 kan være, og det bliver interessant at se, om Bloober Team vil revidere disse krav​​.

I juni 2023 udtalte stemmeskuespilleren for hovedpersonen, at Silent Hill 2 remake var planlagt til en tidlig udgivelse i 2024. Selvom spillet endnu ikke har en fastsat udgivelsesdato, forventer mange en ny trailer eller yderligere nyheder i den nærmeste fremtid, muligvis ved The Game Awards 2023, selvom intet er bekræftet endnu​​.

David Darville – Skribent & Anmelder


David har en Master i IT-ledelse, hvor digitalisering var et af de primære interessepunkter i hans uddannelse. Han har også en baggrund som skribent hos Det Danske Gaming Forum. Han excellerer især inden for FPS-spil som Warzone, men hans hjerte banker for udfordringerne i Soulslike-genren. Med en controller i hånden siden den første Nintendo blev tilsluttet familiens gamle 28” billedrørs-TV, brænder hans passion for at udforske gaming-universet stadig stærkt.

© Copyright - arkaden.dk