Nyheder

Skate ruller ind på Steam

Foto: Electronic Arts

Af David Darville
4 februar, 2024

I en meddelelse, der har fået skateboarding- og gamingfællesskabet til at juble, har det endelig blevet bekræftet, at det elskede spil Skate vil gøre sin debut på PC via Steam. Dette markerer en vigtig milepæl for serien, som hidtil primært har været tilgængelig på konsoller, og åbner op for en helt ny verden af muligheder for PC-spillere.

Skate-serien, kendt for sin realistiske tilgang til skateboarding og sin innovative brug af fysik og kontrolsystemer, har længe været et ønske for mange inden for PC-communitiet. Med denne seneste udvikling bringes den autentiske skate-oplevelse endelig til PC-spillere, som kan se frem til at udføre tricks og løbe gennem spillets åbne verden med mus og tastatur eller controller.

Udgivelsen af Skate på Steam kommer på et tidspunkt, hvor interessen for skateboarding-spil oplever en renæssance, delvist drevet af nostalgi og en ny generation af spillere, der søger efter dybdegående og realistiske sportsspil. Det giver også eksisterende fans af serien en ny platform at udforske og muligheden for at tilpasse deres spiloplevelse med PC’ens hardwarekapaciteter.

Detaljerne omkring lanceringen, herunder præcis udgivelsesdato og pris, er stadig under indpakning. Men denne annoncering har allerede sat gang i en bølge af forventning blandt communitiet, med mange spillere der allerede diskuterer potentielle mods og tilpasninger, som PC-platformen traditionelt understøtter.

For fans af Skate-serien og PC-gamere generelt, markerer denne udvikling et spændende skridt fremad. Det understreger også udviklernes engagement i at bringe deres spil til et bredere publikum og anerkender PC’en som en væsentlig platform for gaming.

Yderligere oplysninger om Skate’s PC-udgivelse forventes frigivet i de kommende måneder. Fans opfordres til at holde øje med officielle kanaler for de seneste opdateringer og forberede sig på at opleve skateboarding i en helt ny dimension på deres foretrukne gaming-platform.

David Darville – Skribent & Anmelder


David har en Master i IT-ledelse, hvor digitalisering var et af de primære interessepunkter i hans uddannelse. Han har også en baggrund som skribent hos Det Danske Gaming Forum. Han excellerer især inden for FPS-spil som Warzone, men hans hjerte banker for udfordringerne i Soulslike-genren. Med en controller i hånden siden den første Nintendo blev tilsluttet familiens gamle 28” billedrørs-TV, brænder hans passion for at udforske gaming-universet stadig stærkt.

© Copyright - arkaden.dk