Nyheder

Skuffende nyheder fra Bungie, igen! Destiny 2 udvidelse udskudt

Af Morten Vilstrup Pedersen
27 november, 2023

Siden det kom frem, at Bungie ville afskedige op til 100 medarbejdere, har flere dårlige rygter ulmet om den næste udvidelse til Destiny 2. Nu er der endelig kommet en officiel udmelding fra Bungie.

The Final Shape var oprindeligt sat til at blive udgivet den 27. februar 2024, men er nu flyttet til den 4. juni i stedet for.

Bungie lover dog at der vil være friskt indhold til at dække tørkeperioden fra februar og indtil juni. Season of the Wish som starter den 28. november vil blive forlænget helt indtil juni, og ender derfor med at blive den længste sæson i Destiny 2 til dags dato, samtidig bliver Destiny 2: Into the Light udgivet i april 2024. Into the Light bliver angiveligt en form for opvarmning til The Final Shape.

Du kan læse nærmere på Bungies officielle blog.

Den officielle udmelding går på at udvidelsen er skubbet for at skabe større og bedre indhold til Destiny 2. Set i lyset af de seneste fyringer og anerkendelser af at Bungie har mistet spillernes tillid virker dette selvfølgelig plausibelt. En anden forklaring kunne også være at nedskæringerne hos Bungie simpelthen har nødvendiggjort en udsættelse.

Én ting er dog sikkert. Bungie bliver nødt til at levere, ellers ser det sort ud og man kan frygte at skaden på Bungies omdømme vil være uoprettelig.

Morten Vilstrup Pedersen – Skribent & Anmelder


Morten har en bachelor i Engelsk, og arbejder til daglig med Salg og Service i det mørke Jylland. Hans allerførste rigtige spiloplevelse var Pokemon Blå på tysk i de glade GameBoy dage. Det rangerer også ret højt på listen over yndlingsspil, men nr. 1 må absolut være Neverwinter Nights. Alt, der kan games på skal der games på, og han ejer derfor både PC, Xbox, PlayStation og Switch.

© Copyright - arkaden.dk