Ad Banner

Nyheder

Sony og LEGO indgår nyt Horizon-samarbejde

Foto: blog.playstation.com

Af Lau Mellemgaard Eskildsen
12 maj, 2024

Kan vi se frem til endnu et LEGO-spil i et kendt univers?

Det er ikke første gang, at Sony og LEGO samarbejder om Horizon-franchisen. Måske har du allerede en LEGO-udgave af den ikoniske Tallneck stående hjemme på hylden. De to virksomheder har tidligere lanceret flere LEGO-versioner af de mekaniske væsner fra spillet.

Nu har Sony og LEGO indgået et nyt samarbejde om en velkendt IP, og rygtet siger, at det igen drejer sig om Guerrillas Horizon-franchise. Eurogamer har opfanget, at den anerkendte leaker, Kurakasis, har skrevet på X, at “Sony forbereder noget i samarbejde med LEGO”, og tilføjede, at det var relateret til en velkendt serie og at en annoncering snart er på vej.

Det fik Tom Henderson fra Insider Gaming til at melde sig på banen. Kort tid efter bekræftede han Kurakasis’ oplysninger ved drillende at tilføje, at “en annoncering er i horisonten”. I et yderligere opslag skrev Henderson, at han ikke var særlig glad for det obligatoriske “jeg ved noget, og det gør du ikke insider-bullshit” og præciserede sit drilleri ved at skrive: “Men fra hvad jeg ved, findes der en LEGO Horizon-trailer, der er klar til at blive afsløret”.

Det er stadig uklart, om alt dette refererer til en LEGO-version af Horizon-spillet eller endnu et LEGO-sæt baseret på Guerrillas franchise, men hvis Tom Henderson har ret i sit postulat om, at der er en trailer lige på trapperne, så sætter jeg mine penge på, at der er tale om et LEGO-spil i Horizon-universet.

Vi bliver forhåbentligt klogere senere på måneden, når PlayStation afholder deres næste State of Play, som det kraftigt rygtes, at de er ved at planlægge i skrivende stund. Rygter som Tom Henderson faktisk beskriver som værende ret præcise i førnævnte opslag på X.

Lau Mellemgaard Eskildsen – Skribent & Anmelder


Lau er uddannet skolelærer med speciale i kulturfag, og er skribent på et af Danmarks største gaming-communities, Det Danske Gaming Forum. Fallout 3 ændrede hans liv, og lige siden har han haft en forkærlighed for action-RPG spil. Dystopiske narrativer har desuden hans store interesse, og han nyder at nørde rundt i gaming-verdenens eksistentialistiske fortællinger

© Copyright - arkaden.dk