Ad Banner

Nyheder

Sonys Until Dawn-film afslører nogle af skuespillerne

Foto: Reddit - dev1lm4n

Af Emma Stella
16 juni, 2024

Det kører derudad for Until Dawn franchisen

Until Dawn er en interaktiv gyserfilm oplevelse fra 2015, som blev udgivet til PS4. Spillet blev udviklet af Supermassive Games, og forgår på et fjerntliggende snedækket bjerg, hvor man spiller på skift som en af de otte venner, som skal overleve natten efter, at de indser, at de ikke er alene.

Spillet blev så godt modtaget, at Sony lige har annonceret en remaster til PlayStation 5 og pc, denne udgivelse bliver udviklet af det britiske studie Ballistic Moon. Remasteren vil angiveligt udkomme i efteråret af 2024.

Trailer til Until Dawns remaster

Ikke nok med en remaster til det populære spil, så blev der også annonceret af Sony Pictures tilbage i januar, at en film baseret på videospillet er under udvikling. Lights Out og Shazam! instruktør David F. Sandberg har fået til opgave at instruere Until Dawn-filmen.

Allerede nu er de første skuespiller blevet afsløret, vi ved dog ikke hvem der skal spille hvad for en rolle endnu.

Som rapporteret af Deadline, er Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-young Yoo og Odessa A’zion blevet castet i Until Dawns filmatisering.

Skuespillerinden Ella Rubin er blandt andet kendt for The Chair og The Girl from Plainville. Derudover har vi skuespilleren Michael Cimino der er kendt for Love, Victor og Annabelle Come Home. Vi har også skuespillerinden Ji-young Yoo kendt for blandt andet Freaky Tales, og så til sidst har vi Sitting in Bars with Cake-skuespillerinden Odessa A’zion.

I rækkefølge fra venstre mod højre: Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-Young Yoo og Odessa A’Zion. Foto: Deadline

Spillets originale cast inkluderede Oscar-vinderen Rami Malek, Heroes-stjernen Hayden Panettiere og Agents of S.H.I.E.L.D.s Brett Dalton, blandt hovedrollerne. Det er uvist, om nogen af ​​videospil-cast-medlemmerne vil dukke op i filmen.

Om skribenten:

Emma Stella – Skribent & Anmelder

Emma går til dagligt i gymnasiet og elsker at skrive. Hun er vild med spil og film på grund af historierne, men især spil, fordi man er tvunget til at integrere med historien, der bliver fortalt. Mest er hun til singleplayer, historiedrevet og stealth spil, men er altid klar på at afprøve nye spil.

© Copyright - arkaden.dk