Ad Banner

Nyheder

Spiludgiver benægter rygte: Wonder Woman bliver ikke “live service”

Af Carl Nielsen
20 november, 2023

Wonder Woman bliver ikke et live service-spil, fortæller Warner Bros.

Warner Bros. har afvist påstande om, at dets kommende Wonder Woman-projekt vil være et live service-spil.

Et nyligt stillingsopslag fra Monolith Productions afslørede, at spilstudiet søgte en ‘Lead Software Engineer, Gameplay‘, med erfaring indenfor “live software” produkter eller spil. Selvom den erfaring var angivet som “nice to have“.

Det førte naturligvis til spekulationer omkring, hvorvidt Warner Bros. vil forsøge at inkorporere live service-elementer i den kommende titel.

Nu er Warner Bros. imidlertid opsat på at aflive rygtet og bekræfter over for IGN, at det kommende eventyrspil “ikke bliver designet som et live-service”-spil.

“Wonder Woman er et action-eventyrspil for én spiller, der foregår i en dynamisk åben verden,” skriver udgiver Warner Bros. i en udtalelse.

“Denne tredjepersonsoplevelse vil give spillere mulighed for at blive Diana of Themyscira og introducerer en original historie, der foregår i DC Universet, mens den også byder på Nemesis-systemet. Wonder Woman er ikke designet som et live service-spil.”

Monolith’s Wonder Woman blev først annonceret for næsten to år siden nu under 2021’s The Game Awards, hvor det også blev beskrevet som et singleplayer open-world actionspil.

Warner Bros. CEO David Zaslav meddelte for nylig, at virksomheden fokuserede på at omdanne sine største franchises til live service-spil, hvilket kan være grunden til, at rygtet blev taget for gode vare.

© Copyright - arkaden.dk