Ad Banner

Nyheder

Studiet bag Like a Dragon teaser deres næste spil

Foto: IGN

Af Lau Mellemgaard Eskildsen
8 juli, 2024

Ryu Ga Gotoku Studio har teaset deres næste projekt, som forventes at være en ny titel i Like a Dragon-serien

I januar fik vi en mulig kandidat til årets bedste spil, da Like a Dragon: Infinite Wealth blev udgivet og blev flot modtaget af både spillere og anmeldere. Spillet er det bedst anmeldte i serien, der tidligere gik under navnet Yakuza, med en score på Metacritic på 89. Nu har studiet bag den succesfulde serie, Ryu Ga Gotoku Studio, teaset deres næste spil.

Det skete under eventet Essence of Fandom, som er en del af Anime Expo, hvor studiet gav et lille indblik i, hvad de netop nu arbejder på. Flere blandt publikum kan nemlig fortælle, at studiet under eventet har fortalt:

– Vi kan ikke fortælle jer, hvilket slags spil der er tale om, men vi kan fortælle jer, at I vil blive overrasket.

Det kan jo umiddelbart betyde mange forskellige ting, men flere fans, der deltog ved eventet, har efterfølgende gjort det tydeligt, at Ryu Ga Gotoku henviste til et nyt Like a Dragon-spil og ikke en anden spilserie.

Studiet har været særdeles produktive i en længere årrække, hvor de især er kendt for Like a Dragon-serien, som de også har meddelt, at de planlægger at gøre til en serie, der får årlige udgivelser. Derudover har de udgivet to spil i Judgment-serien, der er et spin-off på Like a Dragon franchisen, men de står også bag spil som Fist of the North Star, Super Monkey Ball Banana Rumble og Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown samt Binary Domain.

Like a Dragon: Infinite Wealth var endnu en succes for Ryu Ga Gotoku, og studiet vil også gerne have årlige udgivelser i serien. Foto: SEGA

Derudover har studiet også kastet sig over transmediale produktioner, hvilket betyder, at Like a Dragon bliver til en TV-serie i seks afsnit, hvor de tre første afsnit vil blive udgivet den 25. oktober og de tre sidste den 1. november. TV-serien vil udspille sig i årene 1995 til 2005 og vil følge seriens stoiske hovedperson Kiryu Kazuma.

Lau Mellemgaard Eskildsen – Skribent & Anmelder


Lau er uddannet skolelærer med speciale i kulturfag, og er skribent på et af Danmarks største gaming-communities, Det Danske Gaming Forum. Fallout 3 ændrede hans liv, og lige siden har han haft en forkærlighed for action-RPG spil. Dystopiske narrativer har desuden hans store interesse, og han nyder at nørde rundt i gaming-verdenens eksistentialistiske fortællinger

© Copyright - arkaden.dk