Ad Banner

Film og serier

Terrifier 3-instruktør lovpriser det makabre VFX-hold

Foto: Cineverse

Af Henrik Brandt
13 juni, 2024

I forbindelse med at Terrifier 3 er i kassen, har instruktøren Damien Leone været ude og rose VFX-holdet for et makabert arbejde.

Damien Leone’s gyserfilm Terrifier 3 er så godt som færdig. Den meget ventede slasher-opfølger vil se Art the Clown bringe en blodig julehygge til de danske biografer. Noget af det bedste ved Terrifier-franchisen har været de praktiske gore-effekter, som altid blev udført fra Leones kreative sind. Men fordi omfanget af Terrifier 3 er endnu større end de forrige film, har Leone rekrutteret et VFX-hold til at bringe dette julemareridt til live.

Link: Instagram Foto: Damien Leone

Tidligere denne uge lagde Leone et opslag op på Instagram for at takke sit makeup FX-team ledet af Christien Tinsley. Leone skrev at:

“Omfanget af filmen var simpelthen for stort, og kravene var for store, så det var tid til at bringe et fantastisk hold ind, så jeg kunne fokusere på instruktionen”

Han fortsatte med at rose Tinsley og holdets arbejde og skrev:

“De tog imod enhver sindssyg og rædselsvækkende idé, jeg kastede efter dem, med entusiasme!” ‘Nej’ var aldrig en mulighed, selv når det var noget, jeg fandt på i sidste øjeblik. Det er den slags kunstnere, en instruktør drømmer om at arbejde med.”

Med hensyn til selve filmen, lagde Leone ikke skjul på, hvad fans kan forvente af Arts næste morderiske vanvid.

“Til alle Terrifier-fans derude – I kan seriøst ikke forestille jer, hvad der venter jer i oktober! Jeres maver vil vende sig, og jeres sind vil blive blæst væk.” De to første film er bedst kendt for deres traumatiserende mord og deres ekstremt høje niveauer af blod. Disse kommentarer vil kun få gyserfans til at gå amok, mens de tænker på alle de grusomme muligheder.”

Hvad kommer Terrifier 3 til at handle om?

Foto: Cineverse

Terrifier 3 finder sted kort efter begivenhederne i den forrige film, og Art the Clown går for første gang amok med sin økse i den hyggelige juletid. Det er juleaften, og alt er stille i Miles County, indtil Art vender tilbage for at starte endnu en grusom massakre. Da de fleste af de overlevende karakterer fra den sidste film, som Lauren LaVera’s Sienna Shaw og Elliott Fullam’s Jonathan Shaw, vender tilbage til denne jul i helvede, er selv julemanden ikke i sikkerhed fra denne vanvittige klovns vrede. Filmen vil også dykke mere ned i Shaw-søskendenes baggrundshistorie med deres afdøde far, som har en mystisk forbindelse til Arts terrorregime.

Hvornår kommer filmen?

Terrifier 3 udkommer i de amerikanske biografer op til Halloween, men herhjemme må vi vente til november med at se Art The Clown svinge øksen – mere præcist den 14. november.

Om skribenten:

Henrik Brandt – Skribent & Anmelder

Henrik lever og ånder for fantastiske, eventyrlige og skræmmende oplevelser – både i spil, film og tv-serier. Specielt dyrker han Star Wars, alt inden for superhelte -og gysergenren, og singleplayer-oplevelser på sin Playstation som ekstremsport. I stedet for at gå i kirke, bruger han tiden på at sidde i de hellige biografsales dunkle mørke, og bevidner filmenes fantastiske fortællinger som de er skabt til at blive oplevet.

© Copyright - arkaden.dk