Ad Banner

Film og serier

Venom: The Last Dance-trailer afslutter trilogi for Tom Hardy… med David Bowie!

Foto: Marvel/Sony Pictures

Af Kasper Rasmussen
3 juni, 2024

Tom Hardy vender for sidste gang tilbage som Eddie Brock, og nu har Sony Pictures droppet den første trailer til Venom: The Last Dance

Er i klar til mere hjernespisende symbiot-action?

Det er både Tom Hardy og Sony Pictures i hvert fald, og sidstnævnte har nu droppet en spritny trailer, der allerede nu er set af mere end to millioner Venom fans:

Sony udråber The Last Dance som “den sidste film i trilogien.” Ifølge plottet er Eddie og Venom på flugt. Jeget af begge deres verdener, tvinges duen til en ødelæggende beslutning, der vil bringe en sidste akt for Venom og Eddies sidste dans.

Den originale Venom fra 2018 indtjente 2024-misundelsesværdige 856 millioner dollars, hvor efterfølgeren fra 2021 Let There Be Carnage, tegnede sig for 502 millioner 2024-misundelsesværdige dollars på verdensplan, der på det tidspunkt var midt i en pandemi-debut.

Venom og Let There Be Carnages forfatter Kelly Marcel, får sin instruktørdebut med franchisens tredje afsnit. Hun skrev også manuskriptet sammen med Hardy. Marcel og Hardy producerer sammen med Avi Arad, Hutch Parker, Amy Pascal og Matt Tolmach.

Venom: The Last Dance udkommer i biograferne den 25. oktober i år.

“This is Ground controooul to Major Tom. I´m stepping through the dooåårhh….”

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.
© Copyright - arkaden.dk