Ad Banner

Nyheder

Total War: Star Wars er under udvikling

Foto: Wccftech

Af Lau Mellemgaard Eskildsen
19 maj, 2024

Star Wars-fans kan se frem til et strategisk Star Wars-spil

Sidste år udgav Creative Assembly Total War: Pharaoh, som fik en ganske fornuftig modtagelse og blev også positivt omtalt af vores anmelder hos Arkaden. Efter udgivelsen har Creative Assembly bestemt ikke ligget på den lade side. Ifølge DualShockers arbejder studiet nu på hele tre nye spil i Total War-serien, hvoraf ét af dem er et officielt licenseret Star Wars-spil. Samtidig arbejder Creative Assembly også på en stor opdatering til sidste års spil.

Total War: Pharaoh får snart en større opdatering. Foto: Rock Paper Shotgun

Siden 2014 har vi fået et Total War-spil hvert år, bortset fra i 2021, og det ser ud til, at denne tradition vil fortsætte, da Creative Assembly i øjeblikket arbejder på tre nye spil i serien. Det er forskellige hold, der arbejder på de forskellige titler. Sofia-holdet, som stod bag sidste års Total War: Pharaoh, arbejder nu på en stor opdatering til spillet. Ifølge studiets egen hjemmeside vil opdateringen blandt andet gøre kortet større og introducere flere kulturer. Hvis alt går efter planen, kommer opdateringen senere i år.

Udover det historisk funderede Pharaoh har Creative Assembly også tidligere lavet mere fantasy- og sci-fi-inspirerede spil som Total War: Three Kingdoms og Total War: Warhammer. De fortsætter denne vej med det kommende Total War: Star Wars, som vi kan forvente at se i løbet af de kommende år. Det er dog svært at vide, hvilket af de tre nye Total Wars-spil der er længst i udviklingsprocessen, men meget tyder på, at vi får et strategisk Star Wars-spil inden for de næste tre år.

Lau Mellemgaard Eskildsen – Skribent & Anmelder


Lau er uddannet skolelærer med speciale i kulturfag, og er skribent på et af Danmarks største gaming-communities, Det Danske Gaming Forum. Fallout 3 ændrede hans liv, og lige siden har han haft en forkærlighed for action-RPG spil. Dystopiske narrativer har desuden hans store interesse, og han nyder at nørde rundt i gaming-verdenens eksistentialistiske fortællinger

© Copyright - arkaden.dk