Ad Banner

Nyheder

Ubisoft fyrer medarbejdere fra deres Toronto studie

Foto: Ubisoft

Af David Darville
1 juli, 2024

Ubisoft har afskediget 33 medarbejdere fra deres Toronto studie som en del af en strategisk omstrukturering.

Ifølge Video Games Chronicles har Ubisoft afskediget 33 medarbejdere fra deres Toronto studie som en del af en bredere strategi for at sikre, at studiet er godt positioneret til at opfylde sine fremtidige mål og fortsat kan levere kvalitetsoplevelser til sine spillere. Ubisoft har forklaret, at de berørte medarbejdere vil modtage fratrædelsesordninger og støtte til at finde nye jobmuligheder, hvilket skal tilpasse ressourcerne til virksomhedens strategiske behov og den aktuelle markedssituation.

Ubisoft Toronto har spillet en central rolle i udviklingen af store titler som Far Cry 5, Far Cry 6 og Watch Dogs: Legion. Studiet arbejder også på den længe ventede remake af Prince of Persia: Sands of Time, som er planlagt at udkomme i 2026 efter flere forsinkelser.

Ubisoft står over for udfordringer i spilindustrien, herunder behovet for at tilpasse sig nye teknologier og spillerpræferencer. Ved at gennemføre disse omstruktureringer håber Ubisoft at styrke deres kernekompetencer og forbedre deres evne til at levere innovative og spændende spiloplevelser. Virksomheden udtrykte taknemmelighed for de afskedigede medarbejderes bidrag og understregede, at disse beslutninger ikke blev taget let.

David Darville – Skribent & Anmelder


David har en Master i IT-ledelse, hvor digitalisering var et af de primære interessepunkter i hans uddannelse. Han har også en baggrund som skribent hos Det Danske Gaming Forum. Han excellerer især inden for FPS-spil som Warzone, men hans hjerte banker for udfordringerne i Soulslike-genren. Med en controller i hånden siden den første Nintendo blev tilsluttet familiens gamle 28” billedrørs-TV, brænder hans passion for at udforske gaming-universet stadig stærkt.

© Copyright - arkaden.dk