Ad Banner

Nyheder

Ubisoft lukker ned for onlinetjenester til flere ældre spil i januar

Af Kasper Hansen
30 oktober, 2023

Adskillige Assassin's Creed-titler, Ghost Recon Future Soldier og Splinter Cell: Conviction er kun nogle af de titler, Ubisoft vælger at lukke ned for den 25. januar 2024.

Ubisoft lukker ned for onlinetjenester til 10 spil, inklusive fire Assassin’s Creed-titler samt spil fra Ghost Recon, Splinter Cell og Trials-serierne.

Dette betyder, at ejerne af disse spil ikke længere vil have adgang til multiplayer, kunne forbinde Ubisoft-konti in-game eller bruge onlinefunktioner. Nogle af disse spil havde allerede haft deres onlinetjenester deaktiveret på andre platforme som en del af tidligere “afviklingsbølger”, der blev gennemført af Ubisoft i 2022.

“Det er ikke noget, vi tager let på at afvikle sådanne tjenester for ældre spil, men det er nødvendigt, da teknologien bag disse tjenester er blevet forældet,” sagde Ubisoft denne uge.

“Nedenfor kan du finde en liste over de berørte spil og platforme. For en detaljeret gennemgang af virkningerne af denne afvikling, henvises der til vores opdaterede selvbetjeningsartikel.”

Assassin’s Creed II – Xbox 360

Assassin’s Creed Brotherhood – MAC

Assassin’s Creed Liberation HD – PlayStation 3, Xbox 360

Assassin’s Creed Revelations – PC

Ghost Recon Future Soldier – PC

Heroes of Might and Magic VI – PC

NCIS – PC

R.U.S.E – PC

Splinter Cell: Conviction – Xbox 360

Trials Evolution – PC

Ubisoft annoncerede sidste uge, at de har udskudt en “stor spiludgivelse”, som Videogamecronicles tror kunne være Star Wars Outlaws.

Blot et rygte, men man kunne meget vel antage, at det er Star Wars: Outlaws der er tale om

De bekræftede også, at Skull & Bones vil blive udgivet i en af de første tre måneder af 2024.


Om skribenten:

Kasper Hansen – Skribent & Anmelder


Kasper har tidligere været skribent og anmelder for GamersLounge. De kompetitive spil som FIFA, Hearthstone og Call Of Duty-serien er nogle, han bruger mange timer på. men via en voksende passion har han også skabt en stor kærlighed til historiedrevne spil – særligt AAA-spil.

© Copyright - arkaden.dk