Nyheder

Unity fik ikke kulten ned med nakken. Gratis update til Cult of the Lamb i 2024

Af Sofus Halkjær Wiisbye
25 november, 2023

Den uldne demon tilbeder kommer stærkt igen i 2024. Unity prøvede også at dræbe det lille lam, men båret af en demon-pagt kan det snart kæmpe videre i nyt gratis indhold til Cult of the Lamb.

Massive Monster har annonceret at der kommer en ny stor udvidelse til deres spil, tidligt i 2024. Sins of the Flesh indeholder nye features, nyt historie indhold og mere til. Og ja, det får vi gratis.

Ikke nok med det. Så følger Massive Monster op med at de arbejder på mere indhold til spillet, hvilket gøres på en måde der skal få os til at tro, at der er massere indhold på vej.

Dette kan selvfølgelig være sandheden, men det hænger sammen med en reklame for at deres spil aldrig har været billigere på Steam. Spillet ligger solidt på metacritic med en score på 82 i skrivende stund. Om det er et salgs trick eller ej, så er det et bund solidt spil der nok skal være pengene værd. Især med gratis indhold lige om hjørnet.

Cult of the Lamb var tidligere i år et centralt omdrejningspunkt i Unity-sagen med deres meget skarpe udmelding på ‘X’.

En sag der ville gøre den mest populære spilmotor i verden, signifikant dyrere og langt mindre transpent at bruge for udviklere.

Det endte med store ændringer i de planer Unity først havde udmeldt, samt at deres daværende CEO, John Riccitiello, måtte fratræde stillingen.

Om den billedlige ofring af John Riccitiello har fungeret som brændstof af teamet hos Massive Monster er ukendt, men er man fan af Cult of the Lamb ser 2024 ud som et godt år for nuttede dyr der dyrker sataniske ofringer.

Sofus Halkjær Wiisbye – Skribent & Anmelder


Tidligere professionel dykker med kandidatgrader i marinebiologi og bioinformatik. Fantasy/Sci-fi entusiast, der elsker især bogserien The Malazan Book of the Fallen, soulsborne-spil, og Monster Hunter-spillene. Et godt indiespil som Hollow Knight har også vundet mit hjerte. Kendt som Raid/Dungeon Sherpa i Destiny 2.

© Copyright - arkaden.dk