Ad Banner

Nyheder

Warcraft General Manager forlader Blizzard efter 12 år

Foto: GameWorldObserver / WIRED

Af Emma Stella
15 juni, 2024

Hight takker af og er klar til en ny start

Efter John Hight har været i virksomheden i 12 år, forlader han nu sin post som Warcraft General Manager og Senior Vice President.

I et indlæg på mediet X annoncerede Hight sin afgang og takkede fællesskabet for dets støtte:

Hight kom til Blizzard i 2011 som Executive Producer og Vice President på World of Warcraft, inden han blev forfremmet til Warcraft General Manager i 2021. I løbet af den tid overvågede han lanceringerne af Mists of Pandaria, Warlords of Draenor, Legion, Battle for Azeroth, Shadowlands og Dragonflight. Han var også involveret i udgivelserne af både Hearthstone, Warcraft Rumble og 2016 Warcraft-filmen. Før sin tid hos Blizzard havde Hight lederroller hos EA, Atari og Sony, der arbejdede på God of War 3.

Hvis du er interesseret i mere World of Warcraft, så er der lige kommet et preview på World of Warcraft: The War Within.

Om skribenten:

Emma Stella – Skribent & Anmelder

Emma går til dagligt i gymnasiet og elsker at skrive. Hun er vild med spil og film på grund af historierne, men især spil, fordi man er tvunget til at integrere med historien, der bliver fortalt. Mest er hun til singleplayer, historiedrevet og stealth spil, men er altid klar på at afprøve nye spil.

© Copyright - arkaden.dk