Ad Banner

Nyheder

XDefiant har fået en forrygende start

Foto: Ubisoft

Af Lau Mellemgaard Eskildsen
29 maj, 2024

Ubisofts Call of Duty-konkurrent har fået en flyvende start og overgår forventningerne

Ubisofts seneste udgivelse, first-person shooteren XDefiant, har fået en stærk start. Spillet blev udgivet den 21. maj og har allerede haft næsten 8 millioner unikke spillere. Det har Insider Gaming, der ofte har godt styr på, hvad der sker i Ubisoft-land, netop rapporteret.

Unikke spillere er personer, der har downloadet spillet og startet det op. Antallet på 7,6 millioner unikke spillere, som spillet har i skrivende stund, overstiger den ambition, som Ubisoft selv havde for spillet. Ubisoft havde sat et mål på 5 millioner unikke spillere i løbet af den første måned, og man må sige, at det mål hurtigt er blevet indfriet og mere til.

XDefiant er af mange udråbt som en seriøs udfordrer til Call of Duty. Foto: XP Gained

XDefiant havde faktisk over en million unikke spillere i løbet af den første time, og allerede 48 timer efter lanceringen var det tal oppe på 3 millioner. En anden måde at måle et spils succes på er ved at se på, hvor mange samtidige spillere et spil har. Også her kan XDefiant fremvise en imponerende statistik, da spillet mandag den 27. maj kunne mønstre omkring 700.000 samtidige spillere.

Ubisoft har dermed formået at ramme noget, som spillere kan lide, og forventningen er, at endnu flere vil kaste sig over spillet i den nærmeste fremtid. Men uanset hvad, så er det en imponerende start, XDefiant har fået.

Lau Mellemgaard Eskildsen – Skribent & Anmelder


Lau er uddannet skolelærer med speciale i kulturfag, og er skribent på et af Danmarks største gaming-communities, Det Danske Gaming Forum. Fallout 3 ændrede hans liv, og lige siden har han haft en forkærlighed for action-RPG spil. Dystopiske narrativer har desuden hans store interesse, og han nyder at nørde rundt i gaming-verdenens eksistentialistiske fortællinger

© Copyright - arkaden.dk