Ad Banner

Nyheder

XDefiant udvikler: “Spil noget andet”

Foto: Ubisoft

Af Kasper Hansen
8 juli, 2024

Hvis man er utilfreds med spiloplevelsen i form af bugs og andet, skal man altså bare søge andre veje mener Mark rubin, som er en af de bærende kræfter på Ubisofts nyligt udgivet COD konkurrent, XDefiant

En af hovedkræfterne bag XDefiant har indirekte givet spillere et skub mod udgangen, hvis de føler, at spillets tekniske problemer er for overvældende.

På de sociale medier åbnede Mark Rubin op om de udfordringer, XDefiant står overfor. Spillet er bygget på en MMO-motor, hvilket har medført nogle uundgåelige voksesmerter, siden det blev lanceret.

Som svar til en bruger på X, der mente, at spillet var blevet smidt ud i markedet for hurtigt, forklarede Rubin: “Vi arbejder med en motor, der aldrig før har været brugt til andet end MMOs. Derfor har vi været nødt til at skabe hele fundamentet for en FPS fra bunden.

“Selv CoD(Call of Duty) startede med ID tech, som var skabt til shooters. Apex begyndte også med en shooter-motor. Men vi er i gang med at skabe ny teknologi i en motor, der var beregnet til noget helt andet.”

Rubin fortsatte: “Motoren har potentiale, men den kræver meget arbejde, og det fører til mange fejl, som andre motorer allerede har håndteret.

“Vi er ikke en shooter, der har været på markedet i 20 år. Hvis du kan se, hvad vi prøver at opnå, så hæng på og se forbedringerne komme. Men hvis spillet ikke taler til dig, er det helt okay at kigge sig omkring efter noget andet.”

Season 1 indhold

På trods af alle de fejl der måtte opstå, så bruger Ubisoft megen tid på at opdatere og supplere med nyt indhold til XDefiant, som sidste måned fik en af de mest populære spiltyper, Team Deathmatch.

Ligeledes er spillet også gået fra preseason til season 1, som bl.a. tilbyder endnu en ny spiltype, kaldet Capture the Flag, en ny fraktion kaldet GSK (Rainbow Six: Siege), tre nye våben og flere baner. Sidstnævnte har de som mål at tilføje flere af hver måned.

Ranked er også åbnet op, dog er det først en mulighed når man kommer i level 40.

Seaon 1 traileren, med fremvisning af det nye indhold.

Om skribenten:

Kasper Hansen – Skribent & Anmelder


Kasper har tidligere været skribent og anmelder for GamersLounge. De kompetitive spil som FIFA, Hearthstone og Call Of Duty-serien er nogle, han bruger mange timer på. men via en voksende passion har han også skabt en stor kærlighed til historiedrevne spil – særligt AAA-spil.

© Copyright - arkaden.dk