Ad Banner

Film og serier

Fast And Furious 11 vil gå tilbage og hylde begyndelsen

Foto: Universal Pictures

Af Kasper Rasmussen
6 maj, 2024

Vi nærmer os afslutningen af Fast and Furious serien. Familien skal nu samles for en nostalgisk 11. gang

The Fast and the Furious-serien har nogle af de største box-office udsving overhovedet.

Således har den første i serien fra 2001, omsat for 207 millioner dollars, seriens måske bedste, Fast 5, har slugt 626 millioner og Furious 7 er rekordslugeren, med hele 1 milliard og 510 millioner dollars.

Seriens seneste del, Fast 10, har “kun” omsat for 704 millioner dollars.

For nylig åbnede den kommende Fast 11 instruktør Louis Leterrier, op omkring udgivelsesdatoen for franchisens finale, og hvor den finder sted til Collider. Således vil præproduktion på den kommende film snart ske, og han præciserede endvidere, at optagelserne vil starte i begyndelsen af 2025. Dette gør det forventede udgivelsesår for filmen til 2026 – hvilket ville være 25 år siden udgivelsen af The Fast and The Furious fra 2001.

Det kan derfor antages, at filmen kommer ud i sommeren 2026. Den nøjagtige udgivelsesdato er dog ikke blevet annonceret endnu. Den oprindelige The Fast and The Furious udkom den 22. juni 2001, så hvis den ellevte films premiere sker “præcis på dagen”, som instruktøren har sagt via Collider, burde udgivelsesdatoen vil være i slutningen af juni 2026.

Fast 11 vil også vil hylde filmen, der startede hele dette eventyr, nemlig original-klassikeren fra 2001. Mens en hel del af Fast-filmene har inkluderet Los Angeles som et sted der races, afslørede Leterrier også, at denne lokation vil være den primære historievinkel for den ellevte film i franchisen.

Personligt glæder jeg mig mere til denne.

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.
© Copyright - arkaden.dk