Film og serier

Fra Barbie til The Sims

Stjernens selskab skal producere det populære livssimuleringsvideospil

Foto: Getty Images

Af Jesper Poulsen
31 marts, 2024

For nylig var hun Barbie. Ifølge The Wrap kaster Margot Robbie sig snart over et andet stykke legetøj. Robbies produktionsselskab LuckyChap Entertainment skal stå bag filmatiseringen af simulatorspillet The Sims, som generationer har underholdt sig gennem via forskellige versioner og forskellige platforme. 

Hvad filmatiseringen tager sit centrum i, vides ikke endnu, men det er op til Brioni Redman og Kate Herron at afgøre. Sidstnævnte skal desuden stå for instruktionen. Hun har lidt rutine at trække på, da hun har stået bag kameraet på serier som Loki og The Last Of Us. Det oplyses desuden, at der ikke er castet nogen skuespillere endnu.

Om skribenten:

Jesper Poulsen – Skribent & Anmelder

Filmanmelder siden 2003. Først på OnFilm, siden CinemaOnline. Pressekortindehaver siden 2004. Jesper har skrevet over 1000 filmanmeldelser og har desuden beskæftiget sig med artikler fra diverse filmsets og -produktioner samt adskillige års dækning af filmpriser som The Oscars, Robert-Prisen og Isbjørnen. Desuden har Jesper skrevet filmbranchens væsentligste nekrologer, dækket pressemøder og lavet skuespillerinterviews med navne som Mads Mikkelsen og Ulrich Thomsen.
© Copyright - arkaden.dk