Ad Banner

Arkaden Podcast

Arkaden Podcast anmelder – Rise of the Ronin

Af Kasper Pedersen
31 marts, 2024

Rise of the Ronin er et såkaldt Second Party-spil. Hvilket kort sagt betyder, at spillet er eksklusivt til PlayStation, men udvikleren er ikke ejet af Sony. Men hvem er udvikleren så? Det er ingen ringere end den legendariske og respekterede Team Ninja, som er kendt for både Nioh-spillene, Ninja Gaiden og Dead or Alive.

Denne gang kaster de sig over en Open World-esque Action RPG, sat i Japan i midten af 1900-tallet. Spillet tager udgangspunkt i virkelighedens verdenshistorie – den sidste del af Edo perioden – og fremviser Boshinkrigen, hvor Tokugawa Shogunatet kæmpede mod diverse japanske fraktioner som var utilfredse med vestens stigende indflydelse.

Du spiller som en såkaldt “Sværd Tvilling” der får til opgave at myrde en amerikansk kommandør. Noget går dog galt, og du må forlade din “tvilling”, som mister sin arm og tilsyneladende dør i kamp. Men er vedkommende død eller ej? Du skal forsøge at få en afklaring på, hvad der er sket, og imens du prøver på det, ender du med at finde dig selv i en stor landsdækkende konflikt og krig.

Rise of the Ronin har fået blandede anmeldelser, men hvor lander det på scoreboardet her i Arkaden? For kan det leve op til forventningerne og måske overgå dem? Eller vil det skuffe og blive en stinkende lort i en skraldespand?

Alt det, og meget mere, skal vi finde ud af nu.

I denne episode deltager Kasper Pedersen, Jacob Ege Hinchely og Morten Urup.

Hør den, hvor du lytter til podcast såsom på: Spotify, Itunes eller vores YouTube-kanal.

Tusinde tak fordi du lytter med.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk