Film og serier

’Joker 2’ får en høj censur

Foto: Warner Bros.

Af Natasha Jensen
3 april, 2024

Joker 2 med Joaquin Phoenix og Lady Gaga har først premiere til oktober, men filmens censur er allerede blevet offentliggjort af Warner Bros, og det kan roligt siges, at filmen ikke bliver for børn.

Vi får mange guldkorn smidt på internettet i disse dage omkring Joker 2. Instruktøren Todd Phillips holder os hele tiden på vores tæer, ved at dele billeder af Jokeren og Harley Quinn. Den seneste nyhed, som vi fik, var at filmens første trailer udkommer d. 9. april, og nu kommer der endnu en nyhed – nemlig filmens censur. 

Warner Bros. har sat Joker: Folie à Deux med en høje censur. Filmen har fået censuren R, som betyder at børn under 17 år skal have en voksen med ind, for at kunne se filmen i biografen. Den høje censur skyldes, at filmen har ”stærk vold, gennemgående sprogbrug, sex og kortvarig nøgenhed.” Skrevet af Variety

Til trods for de billeder og få informationer vi har om filmen, så er filmens plot stadig ukendt. Men forhåbentligt har vi flere svar på hvad plottet kan være, efter vi får traileren at se om nogle dage. 

Joker: Folie à Deux har premiere d. 4. oktober 2024. 

Læs også:
Hvad f….. sker der så med Joker: Folie à Deux?

Om skribenten:

Natasha Jensen – Skribent & Anmelder

Når Natasha ikke ser film, så vejleder hun folk i løb og triatlon. Hun er også kendt som ‘Løber Natasha’, fordi der skal løbes lidt for at forbrænde alle popcornene. Hvis du tager et kig på hendes YouTube historik, så vil den bestå af en stor nysgerrighed om, hvordan Hans Zimmer og Ludwig Göransson laver deres musik, og hvordan Christopher Nolan arbejder med IMAX.

© Copyright - arkaden.dk