Ad Banner

Film og serier

Ny Furiosa – A Mad Max Saga-trailer, får fans til at gå amok. Men der er langt MERE i vente!

Foto: Warner Bros. Pictures

Af Kasper Rasmussen
21 marts, 2024

At vi glæder os er vist en underdrivelse. Det her bliver STORT!

Efter at 79-årige(!!!) George Millers seneste Mad Max trailer fik filmfans til atter at gå amok, tænkte vi her på Arkaden, at det ville være på sin plads med nogle Mad Max-opdateringer.

Men skal vi ikke lige slubre traileren endnu en gang?:

Og ja, det ER David Bowies The Man Who Sold The World der riffes!

Filmen er nu blevet bekræftet til den 77. Cannes Filmfestival den 15. maj, og det betyder naturligvis, at vi Mad Max-fans kan forvente ENDNU et mesterværk?

Deadline.com skriver således: “Idéen med denne prequel har været hos mig i over et årti,” siger Miller. “Jeg kunne ikke være mere begejstret for at vende tilbage til Festival de Cannes – sammen med Anya, Chris og Tom – for at dele filmen med Jer. Der er intet bedre sted end La Croisette at opleve denne film med publikum på verdensscenen.”

Det her bliver altså STORT, og så venter vi jo også på Mad Max: Wasteland med Tom Hardy!

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.
© Copyright - arkaden.dk