Ad Banner

Film og serier

Ny Twisters trailer: næppe stille før storm

Foto: Universal Pictures/Warner Brothers

Af Kasper Rasmussen
9 maj, 2024

Lee Isaac Chungs Twisters med Daisy Edgar-Jones og Glen Powell i hovedrollerne, er sat til at åbne i biografen den 19. juli, 28 år efter den første film

Twisters er forhåbentligt kreativt instrueret af Lee Isaac Chung, den Oscar-nominerede® forfatter og instruktør af Minari, og har Golden Globe-nominerede Daisy Edgar-Jones (Hvor flodkrebsene synger, Normal People) og Glen Powell (Anyone But You, Top Gun: Maverick) i hovedrollerne som modsatrettede kræfter, der mødes for at forsøge at forudsige, og muligvis tæmme, tornadoernes enorme kraft.

Synopsis:

Edgar-Jones spiller Kate Cooper, en tidligere stormjager, der hjemsøges af et ødelæggende møde med en tornado i løbet af sine collegeår, og som nu studerer stormmønstre hjemmefra i New York. Hun lokkes tilbage til de åbne sletter af sin ven, Javi (Golden Globe-nominerede Anthony Ramos, In the Heights) for at teste et banebrydende nyt sporingssystem. Der krydser hun veje med Tyler Owens (Powell), den charmerende og hensynsløse superstjerne på sociale medier, der trives med at poste sine stormjagtende eventyr med sit højrøstede hold, jo farligere jo bedre.

Se traileren her:

Manuskriptet er af Mark L. Smith, forfatter til den nominerede bedste film The Revenant. Twisters vil blive distribueret af Warner Bros. Pictures herhjemme og Universal Pictures i staterne..

Ok DET hold er altså VILDT stærkt, venner. Og så giver det vist vores biografer en god undskyldning for få Dolby Atmos systemet klargjort i en fart!

Læs flere Glen Powell nyheder her

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.
© Copyright - arkaden.dk