Ad Banner

Film og serier

Ringenes Herre-stjerner begræder kollegas pludselige dødsfald

Foto: Warner Bros./New Line Pictures

Af Kasper Rasmussen
6 maj, 2024

Flere LOTR skuespillere begræder medstjernen Bernard Hills død i en alder af 79 år

Bernard Hill var kendt for mange roller gennem hele sin karriere, herunder blockbusteren Titanic. Der er dog ingen tvivl om, at de fleste vil huske ham for hans rolle som Kong Théoden i Ringenes Herre: De to tårne og Kongen vender tilbage.

Ny hyldes han for sit arbejde af bl.a. Elijah Wood og Sean Astin og hyldesten til skuespilleren har spredt sig hele dagen.

BBC har rapporteret, at Hill døde søndag morgen og Sean Astin startede hyldesten med følgende:

“Vi elsker ham. Han var frygtløs, han var sjov, han var smuk.”

Sean Austin

Billy Boyd fortsatte:

“Jeg tror ikke, at nogen talte Tolkiens ord så godt som Bernard gjorde. Han kunne knuse mit hjerte. Han vil udelukkende blive savnet.”

Billy Boyd

Elijah Wood skrev på Twitter:

“Vores ven, vores konge, Bernard Hill. Vi vil aldrig glemme dig. For han var et mildt hjerte og en stor konge og holdt sine eder; og han steg ud af skyggerne til en sidste fair morgen.”

Elijah Wood
Foto: New Line/Warner Bros. Pictures

Bernard Hill 17.12.1944 – 5.5.2024. Hvil i fred

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.
© Copyright - arkaden.dk