Ad Banner

Film og serier

81-årige Harrison Ford afsløret i McDonalds Happy Meal som Red Hulk?

Foto: Marvel Fan art

Af Kasper Rasmussen
20 april, 2024

Indiana Jones skuespilleren er som bekendt castet som Thaddeus "Thunderbolt" Ross i Marvels Captain America: Brave New World, men hvad kan det så betyde?

Lige siden Ford blev annonceret som præsident Thunderbolt Rossi i den kommende Captain America: Brave New World, har Marvel fans spekuleret som gale: “Jamen så skal han jo spille Red Hulk?”

Kig derfor godt på dette billede:

Foto: Marvel Studios

Når man ser nærmere på billedet, kommer Fords bukser ikke bare i fokus – de er lasede og slået op. Og strimlede bukser og Hulk går vist i spænd som DSB og forsinkelser. Så hvad er konklusionen?

Nu har en Brasiliansk McDonalds gnasker også fået færden af noget spændende. Dette er nu blevet delt på Instagram, som afslører en kommende samling af otte plysbamser inspireret af Captain America: Brave New World, og JA, Red Hulk er en del af dette lineup!

Nærlæser man McDonald’s-annoncen fra Brasilien, er det ikke det eneste, der bliver afsløret. Blandt de otte bamser, der bliver vist, dukker andre bemærkelsesværdige navne op. Én plysbamse ligner en helt fra tegneserierne ved navn Diamondback. Karakteren har nemlig hot lyserødt hår og en dragt med diamantformer på. Hun bruger sine diamantformede kastepigge i kamp. Første gang hun blev introduceret som superskurk, var tilbage i et Captain America-hæfte fra 1985.

Det ser desuden også ud til at være en helt ny version af Falcon, som skuespilleren Danny Ramirez’ Joaquín Torres, sikkert tager op. Der er også en karakter, der kaldes Ruth, Shira Haas ‘karakter i den kommende film, som fans mener er Sabra, en israelsk superheltinde, der er en mutant.

I de oprindelige tegneserier, hvor Red Hulk debuterede i 2008, forvandles Thunderbolt Ross til Red Hulk takket være The Leader og MODOK, der bruger stråling fra Bruce Banners grønne alter ego.

Red Hulk ligner den oprindelige grønne Hulk på mange måder, men der er nogle vigtige forskelle.

En af dem er, hvordan jo længere Ross kæmper som sit alter ego, jo varmere bliver han, og hvis dette fortsætter længe nok, bliver Red Hulk desorienteret og sårbar.

Ross’ Hulk er også begavet med evnen til at absorbere energi, herunder den kosmiske sort. Derudover bevarer Ross sine følelser og intelligens, i modsætning til Banners sædvanlige Hulk-former.

Marvel Studioerne har umuligt ikke castet en skuespiller så stor som Harrison Ford uden grund. Så med de seneste Happy Meal afsløringer, vil jeg mene at det ikke er et spørgsmål om, hvorvidt der er en plan for Red Hulk, men snarere hvornår, hvor og hvordan!

Captain America: Brave New World får verdenspremiere 14. februar 2025

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.




© Copyright - arkaden.dk