Ad Banner

Nyheder

Nyt Tomb Raider spil vil foregå i Indien- påstår rygter

Foto: Gagadget

Af Kasper Pedersen
5 maj, 2024

Pålidelig twitter-bruger giver ny info om favorit gravrøver

Lara Croft er et velkendt navn i spilbranchen. Som den titulære hovedrolle i spilserien Tomb Raider, har hun måtte skyde, udforske og klatre sig igennem farlige gravkamre samt terræn, der altid bød på både naturlige farer såvel som overnaturlige. Sidst vi så til den efterhånden hårdkogte gravrøver, var da hun blev kåret som den mest ikoniske spilfigur af BAFTA.

Siden da har der været meget stille omkring et potentielt nyt spil i rækken, der senest fik en remake af sine første tre spil i serien. Hvad vi har måtte nøjes med, er lidt hvisken i krogene om at ejeren af IP’en, Crystal Dynamics, skulle arbejde på en ny version af Lara i fællesskab med Amazon som finansiel støtter og udgiver af spillet. Dette var tilbage i 2022.

Men nu får vi endelig nyt, om end af lidt mere diskutable omveje, da det seneste nye kommer fra en troværdig leaker fra medie “X”. Brugeren, thevscooper, har en ganske troværdig række af “Scoops”, når det kommer til rygter indenfor både spil-og filmmediet, derfor er det interessant, når han nu blandt andet skriver at det kommende Tomb Raider-spil foregår i en “Open World” Indien.

Brugeren, @thevscooper, påstår på X at det kommende Tomb Raider foregår i Indien og er Open World. Kilde: X.

Ydermere skriver han, at der vil være langt større fokus på transportmidler end i tidligere Tomb Raider-titler. Vi har før bevæget os rundt i store åbne områder i den seneste trilogi, der kørte i perioden 2013-2019, men der var ikke skyggen af køretøjer. I det kommende spil, som vi endnu ikke kender titlen på, skulle der være mulighed for både kørsel på motorcykel og udforskning via. faldskærm.

Selvom vi ikke ved noget officielt fra Crystal Dynamics, har X-brugeren også givet os lidt informationer omkring et potentielt plot, der skulle inkludere; “en naturlig katastrofe, som rammer det nordlige Indien, og afslører den forhistorieske kejser Ashoka’s ruiner og artifakter.” Så det ser ud til at der endnu en gang skal plyndres gravkamre, og denne gang kæmpes imod andre gravrøvere for at nå frem til de mystiske skatte.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk