Ad Banner

Arkaden Podcast

Arkaden Podcast anmelder- Stellar Blade

Af Kasper Pedersen
5 maj, 2024

Er Stellar Blade et nyt PlayStation-hit?

Stellar Blade er et Souls-inspireret action/adventure-spil udviklet af det sydkoreanske studie Shift Up, og udgivet eksklusivt til PlayStation 5. Stellar Blade er Shift Ups første store AAA titel, og deres første store konsoltitel. De har nemlig primært udviklet mobilspil tidligere, men nu er de altså klar med deres mest ambitiøse spil hidtil.

Oprindeligt gik spillet under navnet Projekt Eve, men i 2022 skiftede det navn til Stellar Blade. Titlen har dog ikke været helt uden kontroverser. Her hos Arkaden har det f.eks. været kendt under navnet “numsespillet”, og det er fordi at hovedkarakteren Eve’s design er MEGET seksualiseret, og har meget fokus på karakterens velskabte former. Faktisk kan du spille med et såkaldt “skin suit”, som efterlader endnu mindre til fantasien, og som tilmed gør sværhedsgraden “Hard” ligesom du måske bliver i dine bukser.

Men nu skal vi se, om det bare er billige tricks for at sælge spillet, eller om kvaliteten er ligeså stærk som de seksuelle undertoner. Nu skal vi nemlig anmelde Stellar Blade.

I denne episode medvirker David Darville, Kasper Pedersen og Morten Urup.

Lyt med, der hvor du hører podcast, såsom på: Spotify, Itunes eller se den på YouTube.

Tusind tak fordi du lytter med.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk