Film og serier

Efter Oscar-festen er Emma Stone, Willem Dafoe og instruktør Yorgos Lanthimos allerede Teaser-klar på næste film

Foto: 20th Century Studios

Af Kasper Rasmussen
29 marts, 2024

Den udsendte teaser viser at den syrede filmskabers kommende værk, Kinds of Kindness, ikke skruer ned for kvalitetstempoet

Stod det til mig var det ikke Oppenheimer der løb med dette års Oscar statuette for bedste film, men derimod Yorgos Lanthimos Poor Things. Ok jeg er måske også lidt af et syrehoved og Oppenheimer var da også det mere sikre valg.

Nu er Emma Stone, Willem Dafoe og instruktør Yorgos Lanthimos allerede Teaser-klar på næste film:

Lad mig få lov til at vågne op til premieren den 21. juni. Suk!

Kinds of Kindness ventes som del af Cannes-programmet 14. – 25. maj, da Lanthimos’ to foregående film også havde verdenspremiere på den franske Riviera.

I modsætning til Lanthimos’ andre film bliver Kinds of Kindness en antologifilm. I et interview med The Guardian afslørede Lanthimos nogle vigtige detaljer om filmen:

“Det er en moderne film, der foregår i USA – tre forskellige historier med fire eller fem skuespillere, der spiller en rolle i hver historie, så de spiller alle tre forskellige roller. Det var næsten som at lave tre film, virkelig.”

Lad mig få lov til at vågne op til premieren den 21. juni. Suk!

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.
© Copyright - arkaden.dk