Film og serier

The Penguin-trailer: Colin Farrell er tilbage som den magtsultne DC-skurk i kommende Batman-spinoff-serie

Foto: Warner Bros.

Af Tobias Gilbert
24 marts, 2024

Som følge af den dunkle nyhed om, at The Batman Part II er blevet udskudt med et år og nu først får premiere den 2. oktober 2026, er traileren til tv-serien The Penguin heldigvis landet.

Batman-skurken The Penguin, eller hans borgerlige navn Oswald Cobblepot, kommer til fuld udfoldelse i denne hæsblæsende trailer, hvor den (uigenkendelige) Colin Farrell vender tilbage som den infamøse DC-skurk i bedste Tony Soprano-stil. Ligesom vores alles førnævnte yndlingsgangster, begynder traileren med, at Oswald fortæller om et barndomsminde, mens han sidder i en lænestol, meget lig det Tony Soprano gjorde, da han gik til psykolog.

Serien finder sted i kølvandet på slutningen af The Batman og vil se Oswald overtage magten efter Carmine Falcones død. Ud fra stemningen i traileren ser det ikke ud til, at Oswald vil stoppe for noget i kampen om ultimativ magt i Gothams kriminelle underverden.

Udover Colin Farrell som den titulære karakter ser vi på rollelisten blandt andre Michael Kelly, Clancy Brown samt Cristin Milioti som Sofia Falcone, datteren til den afdøde gangsterboss Carmine Falcone.

Der er endnu ingen officiel udgivelsesdato for The Penguin, men den forventes at ankomme i efteråret 2024.

Serien består af 8 episoder på HBO Max, med The Batman-instruktøren Matt Reeves ombord som producer, Lauren LeFranc (Agents of S.H.I.E.L.D.) som showrunner og Craig Zobel (Mare of Easttown) som seriens instruktør.

Tjek traileren ud herunder:

Om skribenten:

Tobias Gilbert – Skribent & Anmelder

Tobias er uddannet skuespiller fra Det Danske Filmskuespillerakademi i 2017. I sit arbejde som skuespiller har han både stået foran og bag kameraet ved bl.a. at producere egne kortfilm. For tiden læser han Dansk på Københavns Universitet for at skærpe sine skriveevner, hvor han også arbejder som skribent for Filmmagasinet Nosferatu. Når der skal slappes af, er det ofte med et PS5-joystick i hånden og en hjemmelavet bolognese på tallerkenen.
© Copyright - arkaden.dk