Ad Banner

Film og serier

Scarlett Johansson i spil til rolle i milliardfranchise

Foto: Disney/Marvel/Universal Pictures

Af Kasper Rasmussen
26 marts, 2024

Millionerne kan igen rulle ind hos den populære skuespiller.

Det var lidt af en skuffelse for alverdens Black Widow/Marvel fans, at Scarlett Johansson efter kun ét soloforsøg som Black Widow i filmen af samme navn fra 2021 måtte lade livet.

Heldigvis har den smukke 39-årige skuespiller nu udsigt til, ikke bare et nyt franchise, men også flere millioner af Blockbuster dollars.

Ifølge Hollywood Reporter er Scarlett Johansson nemlig i forhandlinger om at medvirke i Universals Nye Jurassic World film, som spændende har valgt helt at droppe Jurassic World- stjernerne Chris Pratt og Bryce Dallas Howard. De originale Jurassic Park skuespillere Sam Neill, Laura Dern og Jeff Goldblum, syntes heller ikke involveret.

Dinosaur-franchiset har efterhånden fået indkasseret mere end 6 milliarder dollars i omsætning, så mon ikke den berømte skuespiller kan forvente en god løncheck?

Johansson siges selv at være god for 165 millioner dollars.

Vi må håbe, at hun med sine talenter kan tilføre franchiset lidt tiltrængt kvalitet.

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.
© Copyright - arkaden.dk