Film og serier

Michael Keaton og Tim Burton vender efter mere end 35 år tilbage til udgangspunktet. Se den nye teasertrailer på Beetlejuice Beetlejuice

Foto: Warner Bros. Pictures

Af Kasper Rasmussen
22 marts, 2024

Kan man ikke se vejen frem, kan man altid vende tilbage til udgangspunktet!

Sådan må i hvert fald Tim Burton nok have indset at karrieren har formet sig efter, i hvert fald min mening, hans sidste gode film som udkom i 2007 Sweeney Todd: Den djævelske barber fra Fleet Street.

Anderledes har det formet sig for Michael Keaton som b.la. i 2014 kunne indkassere sig en velfortjent Oscar nominering for hovedrollen i Alejandro G. Iñárritu´s Birdman.

Men før alt dette var det 1988s Beetlejuice der satte begge d´herrer på film verdenskortet. Filmen blev et elsket kulthit verden over, og gjorde begge til stjerner, før Blockbuster braget Batman fra 1989.

Nu vender de så begge tilbage i Beetlejuice Beetlejuice og der er også en teaser klar:

Uhhhh-huuu!!

Keaton gentager naturligvis sin rolle som det titulære drilske spøgelse.

Catherine O’Hara og Winona Ryder vender også tilbage som henholdsvis stedmor og steddatter Delia Deetz og Lydia Deetz. Baldwin og Davis vil dog ikke optræde i efterfølgeren.

Filmen vil introducere flere nye karakterer: Jenna Ortega som Lydias datter, Astrid, Willem Dafoe som spøgelsesdetektiv/tidligere B-filmactionstjerne og Monica Bellucci som Betelgeuses kone.

Hvad mener vores læsere. Havde det været bedre med Edward Saksehånd 2?

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.

© Copyright - arkaden.dk