Ad Banner

Nyheder

Crash Bandicoot4: It’s About Time har rundet 5 milioner solgte eksemplarer

Foto: Toys For Bob

Af Kasper Hansen
13 april, 2024

Og Toys For Bob har indgået ny aftale med Xbox, kunne indikere et nyt Spyro spil eller Crash spil

Crash Bandicoot 4: It’s About Time, det første hovedspil i Crash-serien i 12 år på det tidspunkt, var en massiv succes for udvikleren Toys for Bob og udgiveren Activision.

Ifølge designchef Toby Schadt solgte spillet over 5 millioner eksemplarer siden den første udgivelse i 2020. Han kaldte også spillet en “velmodtaget efterfølger”, hvilket, baseret på de tal, han nævner, ser ud til at være tilfældet.

Spillet var først tilgængeligt på PlayStation 4 og Xbox One, før det blev udgivet på Nintendo Switch, PC, PlayStation 5 og Xbox Series X|S i 2021.

Toys bliver uafhængig

For nylig annoncerede Toys for Bob, at de blev et uafhængigt studie, efter at Microsoft havde afsluttet deres opkøb af Activision Blizzard. Kort tid efter annoncerede Toys for Bob og Microsoft, at de havde indgået en aftale om, at studiet skulle lave deres nye spil til Xbox.


Om skribenten:

Kasper Hansen – Skribent & Anmelder


Kasper har tidligere været skribent og anmelder for GamersLounge. De kompetitive spil som FIFA, Hearthstone og Call Of Duty-serien er nogle, han bruger mange timer på. men via en voksende passion har han også skabt en stor kærlighed til historiedrevne spil – særligt AAA-spil.

© Copyright - arkaden.dk