Ad Banner

Nyheder

Apex Legends sæson 21 – Solo mode vender tilbage!

Foto: Respawn Entertainment

Af David Darville
6 maj, 2024

Respawn Entertainment har afsløret nye detaljer i en gametrailer om, hvad vi kan forvente i den 21. sæson af deres populære battle royale-spil, Apex Legends.

Den nye sæson går under navnet “Upheaval” og bringer en række nye funktioner til spillet, herunder en ny legende, en redesignet bane og en Solo mode.

Ifølge Eurogamer kommer den nye legende, Alter, med en række unikke evner, der giver hende mulighed for at forstyrre sine fjenders planer og skabe forvirring på slagmarken. Hendes evner inkluderer:

  • Gift from the Rift: Alter kan hente loot fra deathboxes på afstand, selv gennem vægge.
  • Void Damage: Hun skaber portaler gennem faste overflader, der kan bruges til at teleportere fjender tilbage til respawn chamber  eller til at flygte hurtigt.
  • Void Nexus: Alter åbner en envejsportal for sit hold, der kan bruges til at angribe eller forsvare strategiske positioner.
Apex Legends season 21: Upheaval – Gameplay trailer, YouTube

Sæson 21 introducerer Apex artefakter, som giver spillerne nye muligheder for at tilpasse deres legender. Artefakterne kan bruges til at ændre temaet og styrken for hver legende, hvilket giver spillerne mere kontrol over deres destruktive identitet.

Broken Moon banen får også et makeover i sæson 21, der giver spillerne nye Point of interests (POI) at udforske og nye taktiske muligheder at udnytte. Til sidst vender Solo mode tilbage for en begrænset periode, hvilket giver solo spillere chancen for at bevise deres evner i en intens kamp mod alle.

Apex Legends sæson 21: Upheaval lanceres den 7. maj 2024 på PC, Nintendo Switch, PlayStation og Xbox.

David Darville – Skribent & Anmelder


David har en Master i IT-ledelse, hvor digitalisering var et af de primære interessepunkter i hans uddannelse. Han har også en baggrund som skribent hos Det Danske Gaming Forum. Han excellerer især inden for FPS-spil som Warzone, men hans hjerte banker for udfordringerne i Soulslike-genren. Med en controller i hånden siden den første Nintendo blev tilsluttet familiens gamle 28” billedrørs-TV, brænder hans passion for at udforske gaming-universet stadig stærkt.

© Copyright - arkaden.dk