Ad Banner

Nyheder

Mere malurt i bægeret hos udviklerne bag Cities Skylines 2

Foto: Paradox Interactive

Af Kasper Hansen
19 april, 2024

Efter udgivelsen af den seneste DLC 'Beach Properties' til Cities Skylines II, er der atter problemer. En stor undskyldning er netop rullet ud på Steam fra udviklerne og udgiverne bag

Cities Skylines 2 står stadig over for udfordringer, da udvikleren Colossal Order og udgiveren Paradox Interactive atter har udsendt en beklagelse til spillerne for spillets tilstand. Dette kommer efter udgivelsen af spillets første DLC, Beach Properties, i en utilfredsstillende tilstand.

I en omfattende udtalelse på Steam og spillets officielle fora erkendte studiet den “skuffelse”, som spillere har givet udtryk for over spillets fundamentale tilstand og dets DLC.

“Vi bad om jeres tålmodighed og støtte, og I har vist os det. Til gengæld svigtede vi jer,” lyder udtalelsen. “Vi troede, vi kunne rette op på spillets mangler inden for en urealistisk tidsramme og udgav en DLC i en tilstand, som ikke burde have været udgivet i sin nuværende form. For alt dette er vi virkelig kede af det.”

De fortsætter med at meddele, at de vil refundere enhver, der har købt Beach Properties DLC’en separat, og gøre den til en gratis tilføjelse til basisspillet. Hvis du derimod har købt Ultimate Edition af spillet, vil du ikke kunne få en refusion, siger Paradox. I stedet vil Paradox tilføje tre skaberpakker og tre radiostationer til en værdi af $39.99 – til den version af spillet for spillerne.

Traileren til udvidelsen Beach Properties

Paradox venter lidt med betalt indhold

Ud over ændringerne med DLC’en meddeler studiet, at de vil “fokusere på yderligere gratis opdateringer og spilopdateringer i de kommende måneder, før Colossal Order bruger tid på nyt betalt indhold, hvilket resulterer i, at Bridges and Ports-udvidelsen udskydes til 2025.”

Hvad angår konsolversionen af spillet, bliver udgivelsesdatoen for denne udskudt på ubestemt tid uden fastsat dato. Teamet håber, at kommende bygninger vil vise tilstrækkelige fremskridt og optimering nok til at gå videre med udgivelsen på konsol.

Arkadens skribent, Ander Friis anmeldte Cities Skylines II tilbage i oktober 2023 og kom med blandede følelser. Bl.a det her: “Cities Skylines II er på én og samme gang en fascinerende citybuilder, med stor kreativitet, dybde og frihed, men samtidig er spillet en skamstøtte over det, der er galt med spilbranchen anno 2023.”


Om skribenten:

Kasper Hansen – Skribent & Anmelder


Kasper har tidligere været skribent og anmelder for GamersLounge. De kompetitive spil som FIFA, Hearthstone og Call Of Duty-serien er nogle, han bruger mange timer på. men via en voksende passion har han også skabt en stor kærlighed til historiedrevne spil – særligt AAA-spil.

© Copyright - arkaden.dk