Arkaden Podcast

Arkaden Podcast anmelder – Resident Evil 3 Remake

Af Kasper Pedersen
24 marts, 2024

Kan Resident Evil 3 Remake holde det høje niveau? Eller er det her, kæden hopper af?

Resident Evil 3 Remake udkom i 2020, og er en genoplivning af det klassiske spil fra 1999, kaldet Resident Evil 3: Nemesis. Nu med forbedret grafik, opdateret gameplay og en endnu mere fokuseret fortælling. Du spiller som den tidligere eliteagent Jill Valentine, mens hun forsøger at finde en vaccine og undslippe en by fyldt med zombier – og hvis det ikke var nok, forfølges hun også af Nemesis: en frygtindgydende skabning, der ikke stopper før den har opnået sit mål.

Resident Evil 3 Remake fik generelt gode anmeldelser, men her i Arkaden er Nicolaj og Morten nye til Resident Evil-franchisen, og så først lyset med sidste års remake af Resident Evil 4 Remake. Siden da har de spillet Resident Evil 2 Remake, anmeldt det her i podcasten, og har generelt været enormt begejstrede for franchisen.

Men kan begejstringen fortsætte med Resident Evil 3 Remake, eller kører det helt af sporet her?

Alt det, og meget mere, skal vi finde ud af nu.
Hør det hele, der hvor du lytter til podcast såsom på Spotify, Itunes eller se det på YouTube.

Tusind tak fordi du lytter med.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk