Nyheder

NetEase kaster sig ud i nyt 6v6 Marvel spil

Foto: Marvel Entertainment

Af Kasper Pedersen
28 marts, 2024

Spillet ser ud til at blive den mest ambitiøse AAA-titel fra NetEase til dato

Det kinesiske selskab, NetEase, er nok mest kendt for deres mobilspil såsom Harry Potter: Magic Awakened og The Lord of the Rings: Rise to War. De har dog også vist, at de også kan byde på tværplatforms oplevelser, med det seneste værende en stor PVP action/hack and Slash titel- Ved navnet Naraka: Bladepoint.

Henover de seneste par dage, har der været rygter om at det næste spil, skulle være et af de mest ambitiøse til dato. Det kunne nemlig meldes, at der skulle være tale om en ny 6v6 hero-shooter, i samme stil som Blizzards Overwatch eller Hi-Rez Paladins: Champions of The Realm, der havde Marvel helte som spilbare karakterer. Rygter som både NetEase & Marvel nu har bekræftet med en officiel trailer

Marvel Rivals byder på mange af de populære helte i 6v6 aktion.

Spillet hedder Marvel Rivals, og er som rygterne meldte, en 6v6 Hero-shooter med helte fra den populære, multi-verse omspændende franchise. I traileren ser vi eksempler på nogle af de mest kendte heltes evner. Loki kan lave kloner af sig selv, Spider-Man kan fange fjender i sit net og Iron Man kan flyve rundt samt presse modstanderne med sin dragts laserstråler.

Det ser også ud til der er nogle destruktive omgivelser, som muligvis kan bruges til at forvirre eller forbedre kampene og nogle af heltene kan indgå i specielle samarbejder for stærkere angreb. Når det kommer til Marvel Universet, er der efterhånden plads til meget frihed, og selvom vi ikke får det fulde overblik over de mulige karakterer, fik vi set helte fra franchises såsom Avengers, Guardians Of The Galaxy og X-Men.

Det kunne meget vel blive den mest ambitiøs titel fra NetEase, selvom Naraka også har stor produktionsværdi, og med Marvel universet i ryggen, er der lagt op til masser af rendyrket aktion. Det giver dog også lejlighed til at indsætte mange mikrotransaktioner og karakterer der skal købes, som det er traditionen for den slags spil. Det fulde omfang af denne strategi, må vi dog vente og se om holder.

Marvel Rivals ser ud til at starte på PC med en lukket Alpha-fase på Steam og Epic Games til maj.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk