Arkaden Podcast

Arkaden interviewer Dino Patti – en af hovedkræfterne bag ‘Limbo’, ‘Inside’ og ‘Somerville’

Dino Patti er manden bag sci-fi-spillet Somerville og en af de originale hoverkræfter bag det succesrige danske spilstudie Playdead. I dette afsnit af Arkaden deler han gavmildt ud af anekdoter, ekspertise og holdninger.

Af Jens Haag
2 august, 2023

Den markante spiludvikler Dino Patti gæster Arkaden i det seneste afsnit. Han fortæller ærligt om sit brud med det anerkendte spilstudie Playdead, som han var med til at starte, og bidrager med sine synspunkter på ugens spilnyheder.

Hvis navnet Dino Patti ikke siger dig noget, så gør hans spil helt sikkert. Dino Patti er nemlig én af hovedkræfterne bag både ‘Limbo’, ‘Inside‘ og ‘Somerville’. Han har haft stor betydning for indiespilscenen, og i denne episode af Arkaden fortæller han ærligt om bruddet med spilstudiet Playdead (som netop har udviklet ‘Limbo’ og ‘Inside’). Han fortæller også spændende anekdoter fra sin karriere og sine fremtidsplaner.

Sammen med Dino Patti gennemgår værterne Morten Urup, Jørgen Bjørn og Janus Hasseriis også ugens største nyheder inden for spilbranchen. Dino Patti bidrager her med sin indgående viden til branchen og sit syn på den indefra.

I denne episode gennemgår Arkaden blandt andet: 

– Square Enix’ overraskende samarbejde med Microsoft
– PlayStation 5 har passeret 40 mio solgte eksemplarer
– Dino Pattis mening om Game Pass
– Er et ‘The Elder Scrolls 4: Oblivion’-remake på vej?
– Microsoft forventer rekord Q1 for Xbox på grund af ‘Starfield’
– PS5-prisen falder for første gang
– Officiel ‘Red Dead Redemption’-remake annoncering på vej
– Kommer der en ny Nintendo konsol i sidste halvdel af 2024?

.. Og meget, meget mere. Lyt med, hvor du lytter til podcasts.

For eksempel på iTunes, Spotify eller Google.


Om skribenten:

Jens Haag – Journalist

Jens Haag er anmelder og journalist på Hardwire. Han spiller især turbaseret strategi, rollespil, roguelikes, survival og indiespil i det hele taget.


© Copyright - arkaden.dk