Feature

Black Friday ruller over Danmark – Priser på konsoller og udstyr rasler ned

Af Kasper Hansen
22 november, 2023

Leder du efter de gode Black Friday tilbud på konsoller og udstyr? Her er vores bud

Disclaimer: Denne artikel er på ingen måde betalt eller sponsoreret.

Black Friday er startet i Danmark. Derfor mærker man også de mange tilbud, der hele tiden vises frem. Her vil vi fremvise nogle forskellige konsoller, enkelte bundles og lidt gaming udstyr, som vi på Arkaden ser værdi i at erhverve sig, og eventuelt få under juletræet. Hvad enten det er til dig selv, børnene eller den bedre halvdel.

LÆS OGSÅ: De bedste spil til Black Friday-priser

Xbox Series X

Er du til Xbox, så er den helt store konkurrent til PlayStation en kraftfuld maskine, du med garanti bliver glad for. Men hvis du er ret kræsen i forhold til hvad du stiller i stuen, har den et ret stilfuldt design og sort farve. Den er dog en anelse stor og klodset.

Og selvom den er en smule dyrere end Playstation, har Xbox en stærk abonnementtjeneste, som du som forbruger helt sikkert vil kunne gøre gavn af ved navn Game Pass. Dette abonnement giver adgang til en bred vifte af spil, herunder Xbox’ egne titler, såsom det nyligt udgivne Starfield fra Bethesda. Om du er til større titler eller du elsker de små historier er det meste at finde på Game Pass.

Xbox Series X – Coolshops hjemmeside til 3279 kr.

Xbox Series X – Power til 3444 kr.

Xbox Series X – Elgiganten til 3444 kr.

Xbox trådløs controller – Proshops hjemmeside til 355 kr.

Xbox Series S

Hvis du finder Series X konsollen en smule for stor og klodset, så er dens lillebror Xbox Series S en stærk substitut. Den er meget mindre og mere kompakt. Det resulterer selvfølgelig også i at den har mindre lagerplads og understøtter ikke 4K.

Xbox Series S 512gb – Power til 1499 kr.

Xbox Series S 512gb inkl. 3 mdr. Game Pass – Elgiganten til 1499kr

Xbox Series S 1tb – Elgiganten til 2699 kr.

Xbox trådløs controller – Proshops hjemmeside til 355 kr.

PlayStation 5

Er du mere til PlayStation så har Power og Bilka også stærke tilbud. Med et ret asymmetrisk design, er der nok delte meninger om udseendet, men man kan ikke komme udenom dens teknologiske kvaliteter, og ikke mindst nogle personlige favoritter når det kommer til spil: Spider-man 2, God Of War og The Last Of Us-serien. Du vil også kunne mærke en fantastisk innovation i forbindelse med deres controllere. Dens feature med “Haptic Feedback” er fantastisk at opleve, når man spiller.

PlayStation 5 Spider-man 2 bundle – Bilka til 3990 kr.

PlayStation 5 EA Sports FC 24 bundle – Bilka til 3590 kr.

PlayStation 5 standard – Power til 3390 kr.

PS5 Dualsence trådløs controller – Proshops hjemmeside til 349 kr.

Nintendo Switch

Hvis du mere er en der er på farten, så er Nintendo Switch en stærk kandidat. Lækkert design og vildt gode Nintendo eksklusive titler, såsom Zelda franchisen, Super Mario og Pokémon. Det er samtidig også en fin familiekonsol, da der medfølger en docking station, som gør det mulig at få billedet op på den store skærm til de små hyggeaftener. Tilbuddet er ikke den største besparelse, men alligevel er det en fantastisk familiemaskine, som du vil kunne få sjove aftener med. Der er også stor værdi i at kigge lidt efter bundle pakkerne.

Nintendo Switch OLED Mario Kart 8 bundle – Power til 2799 kr.

Nintendo Switch OLED Mario Kart 8 bundle – Elgiganten til 2799 kr.

Nintendo Switch OLED – Coolshops hjemmeside til 2499 kr.

Nintendo Switch Sports bundle – Elgiganten til 2409 kr.

Gaming udstyr

Når du nu har købt konsollen, så skal du heller ikke snydes for at få optimeret lyden. For det er ikke alle, der synes det er sjovt at høre på alverdens lyde, som kommer ud af tv’et. Her er et par tilbud på nogle udvalgte gaming headsets, som du kan spare en stor sum penge på.

Sony Inzone H9 trådløst gaming headset – Elgiganten til 1299 kr.

Logitech G Pro X Lightspeed trådløst gaming headset – Elgiganten til 888 kr.

SteelSeries Arctis Nova Pro trådløst gaming headset – Elgiganten til 1777 kr.

Den konsol jeg ser som det stærkeste tilbud vil være Xbox Series S. En lille kompakt maskine, som på mange måder har hvad der skal til for at gøre dig tilfreds, som gamer. Elgigantens tilbud med 3 måneder Game Pass er også værd at have i mente. Den tjeneste leverer konstant spil til dig som gamer uanset genre. Hvis du er drevet af familien, så er Nintendo Switch også en rigtig stærk kandidat til at komme under juletræet.

Hvis du også står og leder efter nogle eventuelle spil at smide under juletræet kan du også læse vores artikel, som anbefaler nøje udvalgte spil med store besparelser.


Om skribenten:

Kasper Hansen – Skribent & Anmelder


Kasper har tidligere været skribent og anmelder for GamersLounge. De kompetitive spil som FIFA, Hearthstone og Call Of Duty-serien er nogle, han bruger mange timer på. men via en voksende passion har han også skabt en stor kærlighed til historiedrevne spil – særligt AAA-spil.

© Copyright - arkaden.dk