Arkaden Podcast

Ny episode af Arkaden Podcast – Bergur Løkke Rasmussen kæmper for spilindustrien

Af Kasper Pedersen
24 januar, 2024

Samt vores reaktioner på Xbox Developer_Direct 2024!

Lyt med i en oprigtigt fantastisk og ikke mindst spændende episode af Arkaden. Vi har nemlig besøg af den danske politiker Bergur Løkke Rasmussen, som sidder i Europa-Parlamentet og kæmper for spilindustrien!

Bergur ER gamer, og virkelig én af os. Han forstår mediet samt branchen, og man bør spidse ører, for vi taler om både lovgivninger og dilemmaer, der kan have indflydelse på dig og din måde at spille på i fremtiden.

Vi diskuterer både den danske spilindustri, og at danske politikere har sovet i timen i forhold til spilindustrien. Vi taler om hvorfor gaming er vigtigt, også politisk, og om hvordan man bør styrke samt støtte branchen fremadrettet!

Vi diskuterer selvfølgelig også ugens største spilnyheder. Her reagerer vi blandt andet på Xbox Developer_Direct 2024, samt det faktum at Sony’s CEO Kenichiro Yoshida, har udtalt, at PlayStations fremtid ikke blot er på konsol, men også på PC, mobil og cloud. Det kan betyde at PlayStation-spil snart udkommer samme dag på både PC og konsol, ligesom spillene gør det på Xbox. Hvordan har du det med det?

I denne uge diskuterer vi blandt andet:
– Xbox Developer_Direct 2024 reaktioner
– Troy Baker er Indiana Jones
– PlayStations fremtid er på konsol, pc, mobil og cloud
– Palworld er en kæmpe succes!
– Bedst sælgende spil i Europa
– Until Dawn bliver lavet som film
– Hvorfor har politikere underprioriteret den danske spilbranche?
– Derfor er spil i Danmark vigtigt
– Hvad er konsekvenserne ved opkøb af spilstudier?
– AI og udfordringerne hertil
– Hvordan styrker vi den danske spilindustri?
Og meget, meget mere.

Lyt med der hvor du lytter til podcasts. For eksempel på: Itunes, Spotify og vores YouTube-kanal.

Tusinde tak, fordi du følger med.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk