Arkaden Podcast

Arkaden Podcast anmelder – Assassin’s Creed Mirage!

Af Kasper Pedersen
12 november, 2023

Er Assassins Creed: Mirage et skridt frem eller et tilbage for franchisen?

Lyt med når vi anmelder (og diskuterer) den nyeste titel i Ubisofts absolut største franchise, Assassin’s Creed Mirage. En titel mange fans af den populære snigmorder serie har set frem til, da de føler de seneste titler er kommet for langt fra franchisens rødder

Action-Adventure spillene Assassin’s Creed startede tilbage i 2007, og de første mange titler tog kun ca. 20 timer at gennemføre. Men sidenhen har serien introduceret RPG elementer og udviklet sig til store 100 timers eventyr, som de færreste gør færdigt.

Mirage er solgt som et opgør med denne trend, og fans har taget imod det med kyshånd. Men kan spillet så indfri de høje forventninger?

Lyt med når Arkaden diskuterer og anmelder Assassin’s Creed Mirage!

Den kan høres som altid, der hvor du lytter til podcast.

Itunes

Spotify

Den kan også ses på Youtube

Mange tak fordi du lytter med.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk